To je to što me zanima!

Titova unuka: Zbog djeda sam uvijek morala biti bez mane...

Zaboravljena unuka Josipa Broza Tita, Svetlana Broz otkriva sjećanja na Tita i zašto pati za Jugoslavijom. Preselila se u Bosnu da se može baviti humanitarnim radom
Vidi originalni članak

Svetlana Broz, Titova je unuka iz trećeg braka njegova sina Žarka sa Zlatom Jelinek. Iz Beograda se preselila u Hadžiće nedaleko od Sarajeva u listopadu 1999. godine, a do tada je radila kao kardiolog na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Za razliku od nekih drugih članova svoje obitelji, vrlo šturo i nerado govori o svom podrijetlu i osobito o svom djedu. Činjenicu da je Titova unuka smatra slučajnošću za koju nije zaslužna, pa je sve do objavljivanja knjige ‘Dobri ljudi u vremenu zla’ uglavnom bila nedostupna.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 177

  • sestro 25.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • golubica1 25.02.2012.

    zašto ne brišete tog što se naziva hrvatsko zagorje?čovjek je bolestan od mržnje,i jedina svrha njegova života je da pljuje po drugima.Ogavno...ima li taj čovjek prijatelja il familiju.Mora da ih davi kod kuće svojim biserima...strašno

  • stari_vrag 25.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare