To je to što me zanima!

Tjedan dana nakon masakra: Norveška se oprašta od žrtava

Bano Rashid (18) prva je žrtva norveškog ubojice Andersa Behringa Breivika koju su pokopali. Ceremonija je bila u petak u Oslu. Djevojka je ubijena na otočiću Utoya
Vidi originalni članak

Bano Rashid (18) prva je žrtva norveškog ubojice Andersa Behringa Breivika koju su pokopali, piše The Sun. Ceremonija je bila u petak u Oslu. Djevojka je ubijena na otočiću Utoya. Dolazila je iz kurdske obitelji koja se preselila u Norvešku kako bi izbjegla krvoproliće u Iraku. Htjela je studirati pravo i postati zastupnica u parlamentu. 

Uz nju je u petak u gradu Hamaru pokopan Ismail Haji Ahmed (19) kojeg je Breivik također ubio na otoku. Na prvim pokopima su se čitale kršćanske i muslimanske molitve kako bi se pokazalo jedinstvo nacije. 

Broj žrtava povećali na 77

Norveška je policija povećala broj Breivikovih žrtava sa 76 na 77. Policija kaže kako su sve mrtve u terorističkim akcijama identificirali. Naglašavaju kako istraga još traje pa ne navode da je to konačan broj.   

Idi na 24sata

Komentari 2

  • istina52 30.07.2011.

    ZLIKOVAC nije BIRAO žrtve već je ubijao sve oko sebe dum dum mecima, to je prestrašno koristiti takve metke koji izaizvaju strašne posljedice u tijelu žrtve, raspadaju se u tijelu te izazivaju unutarnja razaranja tijela, strašne patnje i sve se to nažalost dogodilo zbog osvete poremećenog čovjeka koji ne zna nažalost razliku između ZLA I DOBRA, a to se ne uči samo kroz religiju, njegov um je odavno napustio sve moralne, fizikalne i biloške zakone, napustio je humanitet!!!!!!!

  • torcida_dinamo 30.07.2011.

    Luterani su najgori vjernici, zene im sluze u sluzbi, crkve se prodaju Hindusima, Budistima, Muslimanima, Bozic su komercijalizirali, Uskrs nevole, jer kratko traje, nije veseo i donese malo para. I onda, pojavi se ekstremist poput Beirvika, i kazu otkud? Pa to je (ne)normalna reakcija buntovnika, koji to nemoze da podnese

Komentiraj...
Vidi sve komentare