To je to što me zanima!

Tjedan dana provela bez vode i hrane na dnu litice

Francuskinja je upala u provaliju dok je hodala šumom. Sedam dana i šest noći provela je bez vode, a pronašli su je tek nakon opširne potrage
Vidi originalni članak

Michèle Riotton (78) uputila se 29. kolovoza u šetnju šumom blizu kod Armoyja na istoku Francuske. Dok je hodala, poskliznula se i pala niz licitu. Sedam dana i šest noći provela je provaliji bez hrane i vode, a pronašli su je tek u nedjelju nakon opširne potrage.
- Kišilo je u nedjelju navečer, u ponedjeljak i sljedeće noći. Što je bilo najgore, temperatura je noću pala ispod 10 stupnjeva Celzijevih, a ona je bila samo u vesti - rekao je načelnik općenike Laurent Rabhi za regionalni dnevnik Dauphine Libere. Starica je zadobila tek nekoliko nagnječenja. Prevezli su je u bolnicu u Thonon-les-Bainsu, gdje se oporvalja. Njezina kći je kaže da se, iako je smršavila, dobro osjeća. Michèle Riotton je poznata u selu po tome što je svaki dan šetala najmanje dva sata. Nakon što je nestala u potragu se uključilo šezdesetak stanovnika, vatrogasaca i žandara te jedan helikopter.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Keksolino 05.09.2010.

    Kud idete fosili jedni ak ne mozete hodati?!?!? Nikad mi nece biti jasno.

  • svijetlana 05.09.2010.

    Hvala Bogu,sve je dobro što se dobro svrši....

  • odin0000 05.09.2010.

    baba je cudo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare