To je to što me zanima!

'Tko izda stranku, 'stišće' mu se ovrha od dva milijuna kuna'

Onaj tko hoće biti na listi, morat će potpisati bianco zadužnicu da mu se može naplatiti ovrha u slučaju da ode iz stranke ili glasa protivno uputama stranke, najavio je Pernar u emisiji N1 televizije
Vidi originalni članak

Živi zid će sjesti na imovinu svojih članova koji izdaju program stranke, najavio je to u intervjuu za N1 zastupnik Živog zida Ivan Pernar. Instrument kojim namjeravaju provoditi ovrhe neposlušnih članova su bianco zadužnice.

- Uvijek će biti mogućnosti da postoje ljudi koji prelaze iz jednog tabora u drugi, ali planiramo taj problem riješiti zadužnicama. Onaj tko hoće biti na listi, morat će potpisati da u slučaju da ode iz stranke ili glasa protivno uputama stranke, mu se "stišće" ovrha na milijun-dva kuna - rekao je i dodao kako se stranka ne želi naći u situaciji da netko 'promijeni priču kad dođe na vlast'.

- Ne želimo se naći u situaciji da netko, recimo, glasa za vas jer vi imate jednu priču, a kada ste izabrani kažete da imate drugu priču. Nama se to već dogodilo. Mi smo imali tu situaciju, vjerovali smo ljudima na povjerenje. Iskustvo nas je naučilo da povjerenja u politici ima, ali ne u dovoljnoj mjeri i zato to povjerenje treba pojačati sa zadužnicama. I to se radi i u drugim strankama - rekao je Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 419

  • Tibo1 07.05.2018.

    vidi ti malog diktatora uh sad da vidim ko jos ima volju da se pridruzi ZZ

  • Josip Joe Milovich 06.05.2018.

    Ne baljezgajte, svi imaju svoju cijenu, ja, vi, saborski zastupnici, tko god. Ovi imaju novca i kupuju ljude. Ako žele kupiti zastupnike ŽZ onda neka dobro plate. +1 za Pernara

  • portirije 06.05.2018.

    kakav cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare