To je to što me zanima!

Tko je autor? Čačić kritizira Vladu, ali se ne želi potpisati

HNS u priopćenju podsjeća da osnovne smjernice modela za podršku gospodarstvu već postoje te da ih je HNS zajedno s koalicijskim partnerima predvidio u Planu 21
Vidi originalni članak

Nakon objave o padu kreditnog rejtinga za Hrvatsku iz HNS-a su objavili priopćenje u kojem kritiziraju Vladu i naglašavaju kako Banski dvori moraju 'u najkraćem roku ponuditi jednostavan i učinkovit model podrške posrnulom gospodarstvu'.

Podsjećaju da osnovne smjernice modela već postoje te da ih je HNS zajedno s koalicijskim partnerima predvidio u Planu 21. 

- Sada je trenutak kada se primjena tih mjera više ne može odlagati. Gubitak svakog i dodatnog radnog mjesta u privredi, a posebno ako je to posljedica svjesnog ili nesvjesnog negativnog djelovanja ili nedjelovanja države više se ne može tolerirati. Daljnja podrška monopolima javnog sektora, kao i svako spominjanje bilo kakvih dodatnih poreznih opterećenja, samo doprinose produbljenju krize - stoji u nepotpisanom priopćenju na internetskim stranicama HNS-a

Idi na 24sata

Komentari 115

  • fidron 16.12.2012.

    Kaj HNS više nije u Vladi? Pa tu svaki sere po svome, ljudi dajte se dogovorite kak ćete nas pokrasti do kraja, i za to treba imati plan, jedan a ne dvadeset i jedan.

  • 16.12.2012.

    Čačić je izgubljen i u vremenu i prostoru. Njegova pojava i karakter, a prije svega bahatost više odgovara vremenu vladavine totalitarizama.

  • marnik954 15.12.2012.

    Ma to je R. Čačić sam sebi napisao svoje propuste. Proradila mu savjest!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare