To je to što me zanima!

Tko je četvorka s tjeralice? Radić s 19 osuđen za ubojstvo, Varnica bio dečko Big Brother sudionice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je na širem splitskom području cijelu noć tragala za četvoricom muškaraca koje se dovodi u vezu s jučerašnjom pucnjavom u kojoj je ozlijeđen 36-godišnjak
Vidi originalni članak

Splitska policija još uvijek traga za četiri muškarca koje sumnjiče za napad i ranjavanje Josipa Čubelića (36) Čube u utorak oko 15.50 sati na Skalicama u Splitu. Dvojica od njih su rodbinski povezani, radi se o stricu Jerku Radiću i nećaku Alenu Radiću, a druga dvojica su Ante Varnica i Nenad Petrak, javlja Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jerko Radić je sportski direktor nogometnog kluba Uskok iz Klisa i sportski menadžer. U policijskim evidencijama se pojavio s 19 godina nakon što je zajedno sa Robertom Vlaićem ispred diskoteke "Shakespeare" u Splitu na smrt zatukao bejzbol palicom 20-godišnjeg Ivana Perkovića.

Jerko Radić je osuđen tada na devet godina, a Vlaić na osam godina zatvora. Mladić kojeg su ubili tu je večer slavio rođendan.

POLICIJA TREBA POMOĆ FOTO Policija traži ove muškarce zbog pucnjave u Splitu: 'Ako znate gdje su, javite nam se!'

Uhićen je 2010. godine kao pripadnik organizirane narko skupine iz Rijeke čiji članovi su uhićeni u nekoliko hrvatskih gradova. Zaplijenjeno je tada više od pet kilograma kokaina, marihuane te oružje i eksploziv. 

Sa svojim nećakom Alenom Jerko je iznimno vezan jer mu je to sin starijeg brata, koji je poginuo u prometnoj nesreći dok je dječak imao tri godine. Treći brat Alen Radić zvani Major, po kojem je dječak dobio ime, ubijen je s više metaka iz pištolja u splitskoj diskoteci "Metropolis" 1998. godine.

ZBOG PUCNJAVE U SPLITU Duge cijevi u Solinu: Policija je opkolila kuću, traže napadača koji je pucao na Čubelića

Alen Radić ima prijavu zbog zlouporabe opojne droge, ali još u dosjeu nema presuda vezanih za istovrsna kaznena djela. Bivši kickboksač Ante Varnica  je kao K-1 borac bio iznimno talentiran, a s obitelji Radić vezan je kumstvom

Povezivao se s obračunom ispred hotela "Lav" 2015. godine kada se pucalo na dva redara od kojih je jedan ranjen u potkoljenicu. Varnica nikada formalno nije prijavljen za taj događaj, a u medijima se, osim kao borac u ringu, pojavljivao i kao dečko sudionice realitija "Big Brother".

Četvrti muškarac za kojim se traga je Nenad Petrak i, prema našim saznanjima nema dosje, ali to nije temeljni pokazatelj uvezanosti u ilegalne poslove. Saznajemo i kako je policija u službene prostorije dovela muškarca koji nije osumnjičen za događaj, ali je s njim obavljen obavijesni razgovor, javlja Slobodna Dalmacija

Cijelu noć trajala je potraga, nastavlja se i tijekom dana

Policija je na širem splitskom području cijelu noć tragala za četvoricom muškaraca koje se dovodi u vezu s jučerašnjom pucnjavom u kojoj je ozlijeđen 36-godišnjak, no oni još uvijek nisu pronađeni, doznaje se u srijedu ujutro u splitskoj policiji.

Cijelu noć trajala je potraga koja će biti nastavljena i tijekom dana, a policija postupa i na temelju dojava građana, rekli su Hini u policiji.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska sinoć je objavila fotografije četvorice muškaraca, a građane je pozvala da, ako imaju saznanja o tim osobama ili gdje bi se oni mogli nalaziti, o tome izvijeste najbližu policijsku postaju ili na telefon broj 192.

Dojavu o pucnjavi u ulici Put Skalica policija je dobila jučer popodne.

Lokalni mediji su naveli da je u pucnjavi ranjen Josip Čubelić zvani Čuba koji je svojedobno osuđen za pokušaj ubojstva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.

JOSIP ČUBELIĆ ČUBA Tko je propucani muškarac u Splitu: Pokušao je ubiti redara, u zatvoru ga nokautirao boksač

Idi na 24sata

Komentari 81

  • antijednorog 12.04.2023.

    ovaj dolje desno prvi pada, najgluplje izgleda

  • Splitski cvit 12.04.2023.

    I Čubelić da je bio gdje bi trebao biti (kao i ova četvorka) ne bi ga nitko upucao.

  • Heroj Oluje 12.04.2023.

    Ma najbitnije da je dečko bivše Big brother sudionice ?? Hvala za info !

Komentiraj...
Vidi sve komentare