To je to što me zanima!

Pronašli Hrvaticu nestalu u Irskoj: Iris je u Osijeku imala svoj fitness studio prije odlaska

Što se dogodilo u životu Iris još je pod velikim upitnikom. Godinama unatrag ponavljala je kako je presretna te da uživa u ulozi šefice u svojem poslu. No, životni put ipak ju je odveo dalje od Hrvatske
Vidi originalni članak

Iris Hrvoj, nestala Hrvatica za kojom je tragala irska garda dobro je poznata u Osijeku gdje je živjela otkako se preselila zbog fakulteta. Ova rođena Zagrepčanka cijeli je život provela na plesnom podiju i u dvorani te upravo zbog tog punila je medijske stupce.

Ljubav prema sportu i plesu potaknula je da postane i fitness instruktorica. U studenom 2017. pokrenula je posao - vlastiti plesni studio eMotion uz potporu HZZ-a od 35.000 kuna o čemu je pričala i u intervjuu za 24sata.

'Krenula sam od nule'

U intervjuu za 24sata rekla je kako je presretna životnim prilikama koje joj se otvaraju.

- Presretna sam što sam konačno otvorila svoj plesni studio. To mi je oduvijek bila želja i mogu reći da zaista živim svoje snove - rekla je Iris.

- Ja sam doista krenula, kako bi se reklo, iz ničega, od nule. Partner i ja prodali smo sve što smo imali kako bih ja ovo pokrenula. Potpora za samozapošljavanje zaista mi je dobro došla i mnogo pomogla u samom početku. Radim, zapravo živim posao koji zaista volim, koji me ispunjava i vjerujem u uspjeh - rekla nam je tada Iris.

Uvela novu metodu plesa

Kod nje su mogli  vježbati i djeca i plesačice svih godina.

A uvela je i novu metodu plesa sa stolicama što je naišlo na dobar odjek Osječanka.

MAJKA PRIJAVILA NESTANAK Pronašli mladića koji je nestao skoro u isto vrijeme kad i Matej u Beogradu: 'Živ je i zdrav'

- Zadovoljna sam. Sad se pročulo za mene, dobro mi ide i nikad više ne bih radila za nekog drugog ili neki drugi posao - kaže.

Kad je imala 21 godinu, Iris je dobila meningitis zbog kojeg je cijeli njezin donji dio tijela bio paraliziran, što ju je spriječilo u tjelesnoj aktivnosti. Ipak, nije odustajala te je konstantnom tjelovježbom i puno ustrajnosti stala na noge.

Što se dogodilo u životu Iris još je pod velikim upitnikom.

Godinama unatrag ponavljala je kako je presretna te da uživa u ulozi šefice u svojem poslu. No, životni put ipak ju je odveo dalje od Hrvatske i Osijeka. Što je tome prethodilo može se samo nagađati. 

 Svoj put nastavila je u Irskoj u Dublinu.

JESTE LI GA VIDJELI? Muškarac nestao kod Omiša, policija moli građane za pomoć

Visoka oko 167, vitke građe

Facebook stranice plesnog studija više nema.

U opisu na stranicama irske policije stoji kako je Iris visoka oko 167 cm, vitke građe, kratke plave kose i plavih očiju. Prema zadnjim informacijama policija smatra se da bi se mogla nalaziti na području Harolds Crossa u Dublinu. Policija je javil kako su je na kraju pronašli živu i zdravu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • japanokinezjapano 10.02.2022.

    Nema ništa gore nego kad neko radi za tebe, ne radi dobro i ne možeš mu ništa. HDZ.

  • bezel 10.02.2022.

    pobjegla sa crncem.vrijeme u spavacoj samo tak prode.nije ni skuzila da je danima u krevetu....

  • 10.02.2022.

    Iris je samo napravila dobru reklamu. Čemu ovakav naslov ako je pronađena još jučer. Nije se ni izgubila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare