To je to što me zanima!

Glogoški zove Milanovića da zajedno odu na detektor laži

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ukoliko premijer ne pristane, Glogoški smatra da bi Milanović trebao dati ostavku. Najavio je i tužbu protiv Matića jer je iznio njegova primanja koja, kaže, nisu točna
Vidi originalni članak

Vođa braniteljskih prosvjeda u Savskoj, Đuro Glogoški  pozvao je danas premijera Milanovića da se zajedno podvrgnu detektoru laži, a ako premijer na to ne pristane, Glogoški smatra da bi Milanović trebao dati ostavku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povod sazivanju konferencije za novinare je izjava premijera da je Glogoški tražio sastanak u Banskim dvorima , 12 dana nakon početka prosvjeda.

- Izjavu o sastanku dao je čovjek koji nije imao hrabrosti uzeti pušku u ruke i sad laže o čovjeku koji je prije 23 godine za domovinu dao zdravlje - kazao je Glogoški dodajući kako je sve bilo jasno još 2. siječnja kada ga je jedan novinar upitao je li istina da se sastao s premijerom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Predsjednik Vlade tada se obratio s lažima i neistinama kojima je i došao na vlast. Sjetimo se samo Plana 21.  Nekoliko dana nakon što su prosvjedi počeli, preko svojih službi kontaktirao je jednog ratnog vojnog invalida i zatražio od mene neslužbeni sastanak - ispričao je Glogoški. Dodao je kako su po njega došla dva automobila.

- U jedan smo ušli supruga i ja, koja mi je ujedno njegovateljica, jer nemam ljubavnice kao neki. Vozili smo se do Vlade i ušli u dvorište. Uveli su nas u prostoriju u kojoj se, rečeno mi je, inače sastaje uži kabinet Vlade . Tada nas je primio premijer. Pričali smo sat vremena, a Milanović je sve zapisivao na papirić - nastavio je Glogoški. Kazao je i kako mu je premijer tada rekao i kako za neke od stvari, koje mu je Glogoški iznio, nije ni znao.

- Nakon razgovora ustao je i pitao me može li ovaj naš razgovor ostati među nama i ne izaći u javnost. Pristao sam jer sam očekivao da će se neke od stvari brzo riješiti - rekao je Glogoški dodajući da su ga nakon sastanka posjeli u auto sa zatamnjenim staklima i odvezli do lokacije na kojoj su ga i pokupili.

Najavio je tužbu protiv ministra Predraga Matića jer je iznio u javnost njegove osobne podatke i iznos primanja, koji, naglašava Glogoški, nije točan.

- Još samo ono što mi mogu napraviti je, likvidirati me - zaključio je Glogoški.

Nije želio reći kolika su mu primanja .

- Onolika koliko mi po zakonu pripada. Ja nisam javna osoba niti političar da sam dužan prijaviti primanja - kazao je Glogoški na kraju konferencije za novinare u Savskoj.

Idi na 24sata

Komentari 1313

  • zebra 27 08.01.2015.

    Postujem branitelje posebno one koji su dali svoje zivote i zdravlje za slobodnu Hrvatsku.. Ali zasto bi netko bio imao privilegije jer je stradao u ratu?? Sto je s ostalim invalidima u Hrvatskoj koji su invalidi zbog bolesti ili su stradali u nekoj nesreci?? Sto su takvi manje vrijedniji ka ljudi pa ih se nitko u ovoj drzavni ni ne sjeti, a kamo li da im pomogne na bilo kakav nacin?. Takvi morsju radit vecina za minimalac, a neki ni ne mogu nac posao zbog invaliteta, a oni koji su u penziji opet su im i mirovine ninmalne, a i drugim problemima da i ne govirim..

  • zebra 27 08.01.2015.

    Vjerujem da ce sigurno Djuro Glogoski, Klem i ostali branitlji prekinut prosvjed i otic doma nakon 11.sijecnja i istog dana ako se promjeni predsjednik..

  • StjepanValjak 07.01.2015.

    Mali Jožek skoči z peći,pak mi veli kraj kanistra,Đuro tuži i ministra.Nato Đuro odgovara,tužil bum i sami sud.Pravica je kao droga,tužil bum i samog Boga.I na kraju ko ga ,tužil bum i samog sebe.Đuro kada ćeš zatražiti svoju ostavku (znam moraš pitati ženu) ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare