Obavijesti

News

Komentari 1313

Glogoški zove Milanovića da zajedno odu na detektor laži

Glogoški zove Milanovića da zajedno odu na detektor laži
8

Ukoliko premijer ne pristane, Glogoški smatra da bi Milanović trebao dati ostavku. Najavio je i tužbu protiv Matića jer je iznio njegova primanja koja, kaže, nisu točna

VIDEO

Vođa braniteljskih prosvjeda u Savskoj, Đuro Glogoški  pozvao je danas premijera Milanovića da se zajedno podvrgnu detektoru laži, a ako premijer na to ne pristane, Glogoški smatra da bi Milanović trebao dati ostavku.

Pokretanje videa...

24sataTV 01:18

Povod sazivanju konferencije za novinare je izjava premijera da je Glogoški tražio sastanak u Banskim dvorima , 12 dana nakon početka prosvjeda.

- Izjavu o sastanku dao je čovjek koji nije imao hrabrosti uzeti pušku u ruke i sad laže o čovjeku koji je prije 23 godine za domovinu dao zdravlje - kazao je Glogoški dodajući kako je sve bilo jasno još 2. siječnja kada ga je jedan novinar upitao je li istina da se sastao s premijerom.

Pokretanje videa...

PIXSELL 00:57

- Predsjednik Vlade tada se obratio s lažima i neistinama kojima je i došao na vlast. Sjetimo se samo Plana 21.  Nekoliko dana nakon što su prosvjedi počeli, preko svojih službi kontaktirao je jednog ratnog vojnog invalida i zatražio od mene neslužbeni sastanak - ispričao je Glogoški. Dodao je kako su po njega došla dva automobila.

- U jedan smo ušli supruga i ja, koja mi je ujedno njegovateljica, jer nemam ljubavnice kao neki. Vozili smo se do Vlade i ušli u dvorište. Uveli su nas u prostoriju u kojoj se, rečeno mi je, inače sastaje uži kabinet Vlade . Tada nas je primio premijer. Pričali smo sat vremena, a Milanović je sve zapisivao na papirić - nastavio je Glogoški. Kazao je i kako mu je premijer tada rekao i kako za neke od stvari, koje mu je Glogoški iznio, nije ni znao.

- Nakon razgovora ustao je i pitao me može li ovaj naš razgovor ostati među nama i ne izaći u javnost. Pristao sam jer sam očekivao da će se neke od stvari brzo riješiti - rekao je Glogoški dodajući da su ga nakon sastanka posjeli u auto sa zatamnjenim staklima i odvezli do lokacije na kojoj su ga i pokupili.

Najavio je tužbu protiv ministra Predraga Matića jer je iznio u javnost njegove osobne podatke i iznos primanja, koji, naglašava Glogoški, nije točan.

- Još samo ono što mi mogu napraviti je, likvidirati me - zaključio je Glogoški.

Nije želio reći kolika su mu primanja .

- Onolika koliko mi po zakonu pripada. Ja nisam javna osoba niti političar da sam dužan prijaviti primanja - kazao je Glogoški na kraju konferencije za novinare u Savskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1313
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...