To je to što me zanima!

Tko je svećenik koji je stajao između policajaca i branitelja?

On je došao dati podršku prosvjednicima, a činio je to i ranije u šatoru. Poznat je i po tome što je svojedobno gasio branitelja koji se zapalio na prosvjedu u Savskoj
Vidi originalni članak

U napetoj situaciji koja se u četvrtak navečer odvijala pred crkvom sv. Marka u Zagrebu vrlo upečatljivo bilo je lice svećenika koji je stao između branitelja prosvjednika i jakih policijskih snaga. Njegovo ime je pater Ike Mandurić i isusovac je iz crkve u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

On je došao dati podršku prosvjednicima na Markovu trgu, a činio je to i ranije u šatoru u Savskoj 66, piše Večernji list. Poznat je i po tome što je svojedobno gasio branitelja koji se zapalio na prosvjedu u Savskoj.

Još jedna zanimljivost vezana uz patera Mandurića je i ta da se za svećenika zaredio tek u 37. godini. Prije toga bio je arhitekt. 

Uz njega moglo se vidjeti i lice don Damira Stojića, poznatog studentskog kapelana.

Idi na 24sata

Komentari 300

  • vukovar1991 30.05.2015.

    I onda nama nije jasno zašto nam se svijet smije hahahah

  • Imeiprezime_2 29.05.2015.

    Koliko se uspjelo vidjeti jučer na prijenosu oni su bili ispred ulaza Crkve, mogli su lijepo u 22 sata ući unutra, zatvoriti vrata i u 7 ujutro izaći van...A ne ovako, svećenik glumi zaštitara ispred ulaza, a ovi iza njega provociraju! Jako ružno za vidjeti! U jednu ruku podržavam branitelje, ali ipak, ovo je cirkus! Da se skupilo nas 50ak i išlo prosvjedovat poslje 22 h i radit galamu u centru grada, biraj ili razlaz ili batine i postaja! Zašto zakoni ne vrijede za SVE isto?

  • chhhhh 29.05.2015.

    branitelji??daleko je to od branitelja...za sta se oni mole??za to da im i praunuci nista ne rade u zivotu,da zive na racun nas malih ljudi??to sta su se zavukli u crkvu ne dokazuje da su vjernici i uzivaju molitvu vec da su jadni...uci u Bozji dom,izrugivat se nama koji svaki dan radimo da bi prehranili obitelj a oni vec mjesecima prosvjeduju,jedu i piju ko carevi,spavaju i cekaju kad ce doc neko da im se pridruzi u njihovom jadnom i neljudskom ponasanju....hvala sto su se borili devedesetih al sad nek rade ko svi mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare