To je to što me zanima!

Tko je žena koja nas proglašava neprijateljem? Unuka hrvatskog partizana koja ima kuću na Krku

Nevjerojatno je koliko se opsesivno bave Vučićem zbog neke neuzvraćene ljubavi otprije 30 godina. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, rekla je Brnabić
Vidi originalni članak

Hrvatska javnost nikako da s naslovnih strana skine vijesti o Aleksandru Vučiću, sada je upala u svoju zamku pa nikako da se ljudi dogovore je li Vučić peder ili švaler. Nevjerojatno je koliko se opsesivno bave Vučićem zbog neke neuzvraćene ljubavi otprije 30 godina. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, pradjedu, stričeve, to što su ustaše ubili veći dio njegove rodbine. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.10.2022.

    Potpuno nebitna isto kao i Vučić.

  • Luna777 07.10.2022.

    Čitajući ovaj iscrpan podugački članak, na žalost, ne mogu se oteti dojmu da se događaju poznate stvari i u Srbiji. Caruje krimimal, pogodovanja, lopovluk, klijentelizam, bogaćenje političke elite, stranačko udomljavanje u svim sferama društva, rođačko uhljebljivanje i davanje raznih "subvencija" bratu, sestri, kumu, prijatelju, stranačkom kolegi... jednom riječju čuvaju si leđa tako da namještaju svoje ljude u sve važne ustanove, firme, postaju nedodirljivi, jer ruka ruku mije. Ova gospođa, karijeristica, zaista je znala zauzeti mjesta gdje će  biti dobro nagrađena i ona i njena obitelj. Što kaže njihov narod na to?  Da li vam je "slučajno" poznato ovo ponašanje nedodirljivih? Meni je poznat stereotip političke elite, kao da smo ga prepisali i mi u Hrvatskoj. S druge strane čudna mi je ovakva mržnja spram Hrvata i Hrvatske od strane premijerke, porijeklom Hrvatice, jer ovdje dolazi na ljetovanje u svoju kuću na Krku, a toliko pljuje po Hrvatskoj. Očito se dodvorava Vučiću zbog fotelje i svih pogodnosti koje ona nosi. Deja vu.

  • 07.10.2022.

    Tko laže, taj i krade. Tko krade taj laže ko....

Komentiraj...
Vidi sve komentare