To je to što me zanima!

Tko je bio bolji u završnome sučeljavanju, Kolinda ili Zoran?

Sučeljavanje na Novoj TV, održano svega nekoliko sati prije početka izborne šutnje, moglo bi imati presudan utjecaj na neodlučne birače za drugi krug predsjedničkih izbora. Tko je bio bolji?
Vidi originalni članak

Iako su mnogi sumnjali u to prošli tjedan, pa i kritizirali mogućnost čak tri sučeljavanja, hrvatska javnost imala je priliku gledati -TV-trilogiju Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića uoči drugog kruga predsjedničkih izbora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri nacionalne televizije - RTL (ponedjeljak), HTV (četvrtak) i Nova TV (petak) ugostile su kandidate HDZ-a i SDP-a, aktualnu predsjednicu i bivšeg premijera koji se bore za mjesto na Pantovčaku i vladavinu sljedećih pet godina.

ZADNJE SUČELJAVANJE Kolinda vjerna plavoj boji: Opet je istaknula broš s trobojnicom

Sučeljavanje na Novoj TV održano je svega nekoliko sati uoči izborne šutnje koja nastupa u subotu u ponoć i traje do nedjelje u 19 sati, odnosno zatvaranja birališta. Vodili su ga Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago.

Kakav su dojam ostavili na vas Milanović i Grabar-Kitarović ovaj put, tko vam je bio bolji? Ostavite glas u našoj anketi.

Idi na 24sata

Komentari 794

  • RI051_1 04.01.2020.

    Lažljiva Grobničica

  • 04.01.2020.

    Naslov za ovu objavu na ovoj stranici samo govori o Dnevno. Hr. i kome su skloni ali to daje samo veću podršku KGK. Što je žena pogrešno rekla ? Bilo što da je rekla, ljudi protiv nje mogli bi to okretati na ovako ili onako.U ovoj debati jasno se vidi da Zoki se boji predsjednice. Tako nemiran, nervozan, nestrpljiv, nastupao napadački( jer napad je uvjek najlakša odbrana) nekulturan .... Ovo je bio Zokijev debakl. Sve u svemu žalosno. Ovakvi dueli neće mlade vratiti natrag niti će država biti bolja.

  • 04.01.2020.

    Skoru su iz HDZa pljuvali a isto tako i odbijali mu nastupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare