Show

Komentari 52

Kolinda vjerna plavoj boji: Opet je istaknula broš s trobojnicom

Kolinda vjerna plavoj boji: Opet je istaknula broš s trobojnicom

Na posljednjem sučeljavanju prije drugog kruga izbora Grabar Kitarović je odjenula tamno plavu suknju i sako u istoj boji. Ispod je imala bijelu košulju. I ovog puta istaknula je broš kao na drugom sučeljavanju

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) u prva dva sučeljavanja odjenula je svjetlo plave odjevne kombinacije. Na prvom sučeljavanju, gdje je bilo 11 predsjedničkih kandidata, Kolinda je izabrala haljinu kakvu je nosila Melanija Trump (49) na inaguraciji Donalda Trumpa (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nju je Kolinda već nosila i to kad je u Predsjedničkim dvorima ugostila izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina.

Na drugom sučevaljanju, odnosno prvom nakon prvog kruga izbora imala je dugi kaput svjetlo plave boje. Ispod njega se nazirala bijela bluza koju je iskombinirala na crne hlače. Kolinda u studiju nije skidala kaput. 

- U studiju ne griju, Kolinda došla u kaputu - bio je samo jedan od komentara s tog sučeljavanja. Na kaputu je imala broš s hratskom trobojnicom.

Na ukupno trećem sučeljavanju Kolinda je odjenula crvene hlače i sako, a ispod je nosila bijelu majicu. Kao i u većini slučajeva kosu je podignula. 

Na posljednjem sučeljavanju prije drugog kruga izbora Grabar Kitarović je odjenula tamno plavu suknju i sako u istoj boji. Ispod je imala bijelu košulju. I ovog puta istaknula je broš kao na drugom sučeljavanju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci