To je to što me zanima!

TLM-ovi stanovi idu na dražbu, 43 obitelji će ostati bez doma?

Svi oni imaju više od 60 godina i dok su radili u TLM-u, dobili su stanove na korištenje. Sada im prijeti deložacija jer su stanovi dio stečajne mase i idu na javnu dražbu
Vidi originalni članak

Ako se dogodi prodaja stanova, mi ćemo s našim obiteljima morati na ulicu, stoji u pismu bivših radnika šibenskog TLM-a upućenom Vladi. Svi oni imaju više od 60 godina i dok su radili u TLM-u, dobili su stanove na korištenje, piše Jutarnji list.

Sada im prijeti deložacija jer su stanovi dio stečajne mase i idu na javnu dražbu. Kažu da su više puta htjeli otplatiti stan, ali svaki puta su ih uvjeravali da su stanovi u njihovom vlasništvu.

- Kontaktirali smo s tim ljudima, ali je pitanje kako im Grad Šibenik može pomoći. Stanovi su imovina TLM-a u stečaju. Obratili smo se sutkinji i stečajnom upravitelju s molbom da se stanovi izuzmu iz procedure na prvom ročištu. Pisali smo i Ministarstvu branitelja budući da je ovdje riječ o velikom broju branitelja - rekao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

U priču se uključio i SDP-ov Franko Vidović, koji kaže da će od Vlade tražiti odgovornost jer je 2007. godine bila aktivni sudionik pretvorbe TLM-a.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • škver 04.09.2017.

    Samo 43?

  • Mél.C.B.🌼 04.09.2017.

    Ja stvarno ne razumin sta ovi oce, shvacam da su u vrlo nezgodnoj situaciji ali oni nikakva prava ne polazu na imovinu koja ni po kojoj osnovi nije njihova. Trebali bi biti sretni jer gotovo 30 godina zive tu uz skoro nikakvu nadoknadu. Dovedite dobrog ovrhovoditelja koji zna svoj posao i radi u interesu kako duznika tako i vjerovnika. Neka pravila moraju postojati-i postovati se.

  • Lala1808 04.09.2017.

    javite se na dražbu i otkupite stanove koje ste dobili na korištenje neka vam pomognu djeca pa će ako ste stariji i njima ostati ili u podstanare nitko niti drugima ne rješava stambeno pitanje vi ste znali da su samo na korištenje od 91 mogli ste štediti jer se štedi kad se ima - nema više ko za tita

Komentiraj...
Vidi sve komentare