To je to što me zanima!

'To je režija SDP-a': Osječki Zeleni odustali od prosvjeda

Zeleni koji su posljednjih dana najglasnije pozivali sugrađane na prosvjed na Trg Svetog Trojstva u Tvrđi, najavili su svoje povlačenje i odustali od sudjelovanja
Vidi originalni članak

Nepunih sat vremena prije počtka prosvjeda za podršku reformi obrazovanja u Osijeku, Zeleni koji su posljednjih dana najglasnije pozivali sugrađane na prosvjed na Trg Svetog Trojstva u Tvrđi, najavili su svoje povlačenje i odustali od sudjelovanja.

- Isti je prosvjed inidrektno trebao biti usmjeren protiv petljanja politike, mislimo na državnu politiku i na dvije najjače stranke koje vedre i oblače u Hrvatskoj i dobro je da su se u SDP-u, koji je na sva usta pozivao ljude na prosvjedni skup, sami razotkrili - napisali su Zeleni u priopćenju. 

Poručili su kako će i organizatori shvatiti da ih se samo koristi i s njima manipulira. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • trlababalanče 02.06.2016.

    treba te zelene pitati gdje rade i kako su došli do posla

  • POTPEC 01.06.2016.

    Zovu zdušno na prosvjede, i onda im neko iz kojekakvog razloga otvori zatvorene oči i u tren oka promjene stranu. Stvarno prozirno.

  • pčela 01.06.2016.

    Važno upozoranje!.U 18 sati započeo napad SDP bratije u nekoliko hrvatskih gradova.Sa zadovoljstvom mogu utvrditi da ih nema više od 50 000 u svim gradovima gdje je započeo napad.Evo,kako mi javljaju iz neovisnog izvora, napad je završen jer je nestao prvi entuzijazam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare