To je to što me zanima!

'To nije nesreća, već ubojstvo': Kombijem se zabio u zaručnike

Zaručnici su se vraćali s odmora u Francuskoj. U Italiji su se posvađali s vozačem kombija. Vozač se razljutio, ganjao je par na motociklu i zabio se u njih. Djevojka je mrtva, a mladić se bori za život
Vidi originalni članak

Matteo Penna (29) i njegova zaručnica Elisa Ferrero (27) vraćali su se u nedjelju s odmora u Provansi kući u Moncalieri u talijanskoj pokrajini Torino. U dolini Val Susa, blizu Torina i svojega doma u Moncalieriju Matteo se porječkao s vozačem furgona. Matteo koji je vozio motocikl je rukom udario retrovizor crnog Forda Transit i krenuo je dalje. To je toliko razljutilo vozača Maurizija De Giulija (50) da ih je slijedio čak dva kilometara i namjerno se zabio u motocikl.

Motocikl je odletio u zaštitnu ogradu. Djevojka je poginula dok je Matteo završio u bolnici s teškim ozljedama. U komi je i liječnici još ne žele ništa prognozirati. Policija je slučaj okarakterizirala kao ubojstvo. Odvjetnik uhićenog vozača je rekao da je njegov klijent loše. Kaže da se rasplakao nakon što je čuo da je djevojka umrla, a da je vozač motocikla teško ozlijeđen. Valter Penna, Matteov otac, rekao da je njemu i njegovoj obitelji te Elisinoj obitelji uzeto sve.

- Ne želim da se ova priča zaboravi, on mora platiti za to što je napravio, to nije bila nesreća to je ubojstvo - rekao je shrvani otac.

Maurizio De Giulio, pišu mediji u Italiji, je i prije sedam godina uhićen jer je izazvao prometnu nesreću. Nakon što se posvađao sa ženom, pijan je izletio iz kuće i sjeo u automobil. Prošao je kroz crveno svjetlo i izazvao sudar. Nakon toga je napao muškaraca koji mu je pomogao da uđe u kola hitne pomoći kao i dva policajca. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • UNPROFOR 19.07.2017.

    U Italiji nema pokrajine Torino , nego je pokrajina Piemont a glavni grad Torino !

  • Viktorija0107 18.07.2017.

    Ma očito neki luđak.Iza rešetaka sad s njim doživotno ,pa nek si tamo lije suze do hladnog groba.

  • sol 16.07.2017.

    Ima ne samo budala, nego i super budala, sa takovima se ne raspravlja puno, moraš prvi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare