To je to što me zanima!

'To što Matejevi prijatelji neće u javnost ne znači da ne surađuju, policiji su rekli sve što su znali'

Matej Periš je u Beograd otišao s prijateljima proslaviti Novu godinu. Oni od njegovog nestanka nisu izlazili u medije, no kako tvrdi izvor blizak istrazi i njima, to ne znači da ne surađuju i da nisu zabrinuti
Vidi originalni članak

Jedanaesti dan je potrage za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita koji je u Beograd došao s prijateljima proslaviti Novu godinu. Oni od nestanka Mateja nisu izlazili u javnost, a izvor blizak istrazi i njima je za Večernji list poručio kako je jedan od razloga to što ih se po društvenim mrežama tretira kao kriminalce. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sugovornik je poručio kako su dali iskaz gdje su trebali i prošli poligraf te dodao kako ne žele istupati u medije dok svi čekaju rasplet događaja, no da to što ne istupaju ne znači da ne surađuju i nisu zabrinuti. 

'PODATKE IMA MOBILNA MREŽA' Telekomunikacijski stručnjak: 'Može se saznati je li Matejev mobitel uništen ili ga je ugasio'

Drugi poznanik je poručio kako Matejevi prijatelji nisu imali doticaj s kriminalom te se nisu ponašali sumnjivo. Dodao je kako su to "obični momci sa završenim fakultetima i svojim poslovima" i da su policiji rekli kako ne znaju zbog čega je Matej otišao iz kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Don Giovanni 11.01.2022.

    Stoji i ona da je podrucje oko Brankovog mosta puno migranata...

  • unikatno 10.01.2022.

    Jeli neko poznaje "prijatelje"

  • x00x 10.01.2022.

    kladim se da je bilo ne sjecam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare