To je to što me zanima!

Točno u ponoć: Kolinda će kampanju početi iz Grobnika

Predsjednik Ivo Josipović odlučio je u utorak, prije samoga početka kampanje, posjetiti udrugu Kamensko, a nakon toga u 11.30 autobusom kreće u kampanju
Vidi originalni članak

Točno u ponoć, kada i službeno, prema zakonskim odrebama, započinje kampanja za predsjedničke izbore, sa svojim aktivnostima započet će i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović. 

U ponoć će se uživo obratiti govorom na svojoj web stranici, a nakon toga s aktivnostima će u noćnim satima krenuti iz svog rodnog mjesta Dražice pored Rijeke.

Grabar Kitarović će u 00.30 sati biti kod pekare Liščevica u Dražicama. Samo 15 minuta kasnije HDZ-ova kandidatkinja posjetit će Spomen sobu hrvatskim braniteljima u Dražicama, a u 1:35 u noći posjetit će i brodogradilište Viktor Lenac. Program će završiti odlaskom na ribarski brod u Rijeci.

Prijenos službenog početka kampanje možete pratiti u 00.01 sati na www.kolinda.tv te putem službene facebook stranice.

Druženje s radnicama Kamenskog

Predsjednik Ivo Josipović odlučio je u utorak, prije samoga početka kampanje, posjetiti udrugu Kamensko u 10 sati te se tamo družiti s radnicama koje su šivale jakne za izbornu kampanju „To je pravi put“.

Nakon toga, Josipović kreće u službenu kampanju i to autobusom kampanje koji će ga čekati ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu u 11.30 sati.  

Idi na 24sata

Komentari 92

  • SAINT 09.12.2014.

    Mogu reć ja koji nikada nisam glasa za Hdz, a za crvene ni u ludilu da je Kolinda za predsjednicu izvrstan izbor , lipa je , pametna , lukava ima veze među tom bjelosvjetskom bandom i sigurno može pomoć Hrvatskoj , Josipović gleda samo sebe a Hrvatsku nikada nije želio niti je voli.

  • sokrezg_1 09.12.2014.

    Svi nesto zamjeraju nasem predsjedniku ! a koje on ovlasti ima ??? nitko nezna da je samo figurica, al svak cast gospodinu Josipovicu , covjek je obrazovan, skolovan i zna jezike ! Prvi koji nas predstavlja svijetu kako i treba !! A dali netko zna koliko je ljudi kojima je on pomogao a koji su nazalost socijalni slucajevi zahvaljujuci nasem dragom Hdz-u ????

  • liliana 09.12.2014.

    Baš me briga za vašu kampanju,još nitko nije rekao da će povećat mirovine,plaće.Samo pričaju o nekim investicijama,kao da će to povećat mirovinu.Smanjite velike mirovine i podijelite najugroženijima.Vi ste svi robovlasnici.Vi neznate šta znači ne moći platiti režije.Gadite mi se svi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare