To je to što me zanima!

Todorić će kraj Konzuma graditi benzinske crpke

Benzinske crpke uz trgovačke centre su među najprofitabilnijima. Koncern Agrokor potvrdio je kako planiraju uz Konzume graditi i benzinske
Vidi originalni članak

Koncern Agrokor potvrdio je kako planira graditi benzinske crpke pokraj svojih centara, no o tome još nisu razgovarali s partnerima, piše Večernji list. Naftni stručnjak Davor Štern za Večernji je rekao da je to pametna ideja jer su crpke uz velika parkirališta trgovačkih centara među najprofitabilnijima. Dodao je da Agrokoru nije ni nužan partner jer su derivati roba kao i svaka druga. Jedan od većih britanskih trgovačkih lanaca Sainsbury jedan je od vodećih u prodaji naftnih derivata u središnjoj Engleskoj, dodao je naftni konzultant Jasminko Umičević za Večernji list. Štern kaže kako se može očekivati trend modernizacije benzinskih crpki, a i uvođenje samoposlužnih crpki.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • trešnja 02.09.2009.

    Tako i treba kad mu nosite-kupujete kod njega,a jel je tako velikodušan kod svoji zaposlenika???Oni su na minimalcu što se tiče plače,a na maksimalcu što se tiče manipuliranja s njima i njihovim vremenom.Svi se bune,a opet idu u K.....,ja ne više i nemam namjeru,samo idem usporediti cijene koje su više od večine drugih trgovina...a vi kupujte hrvatsko-tj.todorićevo!

  • Čegevara 02.09.2009.

    Lako je ovom bivsem cvjecaru otvarati bilo sta kada ima moderno roblje koje radi za njega i njegovu familiju,koji lakomi lik,sva sreca da i smrt ne moze kupit,i ti ces Todoricu jednoga dana Bogu polozit sve svoje racune.

  • teuta 02.09.2009.

    jednom ce se taj konzum urusit kao i enron

Komentiraj...
Vidi sve komentare