To je to što me zanima!

'Todorić će podići arbitražnu tužbu zbog zakona o Agrokoru'

Odvjetnici su ustvrdili da Todorić najvjerojatnije do travnja neće biti izručen Hrvatskoj, dodajući da ne mogu predvidjeti kako će englesko pravosuđe reagirati
Vidi originalni članak

Odvjetnički dvojac Čedo Prodanović i Jadranka Sloković gostujući na N1 potvrdili su da Ivica Todorić namjerava podići arbitražnu tužbu, a Prodanović je rekao da je to "pitanje tajminga".

-  Očito je da će biti više arbitraža. To je otprilike kao arbitraža između Ine i Mola - dodala je Sloković.

Na pitanje može  li arbitraža dovesti u pitanje nagodbu, Sloković je rekla da neće stići, ali da  može imati određenog utjecaja.

- Podignuli smo prijedlog za ispitivanje ustavnosti lex Agrokora i tražimo privremenu mjeru obustave tog zakona.

Odvjetnici su ustvrdili da Todorić najvjerojatnije do travnja neće biti izručen Hrvatskoj, dodajući da ne mogu predvidjeti kako će englesko pravosuđe reagirati.

- Ide žalba i neke stvari će se morati raščišćavati. Todorić smtra da će mu ako dođe u Hrvatksu biti ruke vezane i smatra da mu je lakše braniti se na ovaj način - rekla je Sloković dodajući da bi žalba odgodila Todorićev dolazak sigurno za nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • luddoboli 07.12.2017.

    Kad lopov tuži lopova da mu je otel ono ono kaj je on prvi otel.Gdje je tu solidarnost u branži. ?

  • Brac_2 07.12.2017.

    da li može i jedan dan proći bez ovoga majmuna todorića samo o njemu pišete pišite o problemima države i kako da se izvućemo iz govana narod je na rubu propasti a vi se dokopali todorića pa todorića

  • milek555 07.12.2017.

    to iva, sve jih tuži. žnjima na sud

Komentiraj...
Vidi sve komentare