To je to što me zanima!

Todorić odlučio proizvode Agrokora povući iz Lidla

Agrokorove su tvrtke prekinule suradnju s Lidlom koji sa svojih polica navodno istjeruje hrvatske proizvođače. Odluka ipak još nije konačna
Vidi originalni članak

Agrokorove su tvrtke u ponedjeljak prekinule suradnju s Lidlom koji sa svojih polica navodno istjeruje hrvatske proizvođače, piše Večernji list. Lidl je lani bio peti, a u prvoj polovici ove godine treći najveći uvoznik u Hrvatsku, najveći od svih stranih trgovačkih lanaca. Iako Agrokorova odluka još nije konačna, financijska će šteta, smatraju, sada biti manja nego poslije daljnjim širenjem i jačanjem Lidla u Hrvatskoj. U Lidlu kažu da i dalje pregovaraju o nastavku suradnje s Agrokorom, no ako se ona ipak prekine, u mogućnosti su adekvatno zamijeniti Agrokorove proizvode.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smoker35 08.10.2009.

    ja baš idem u Lidl-srdela domaća a duplo jeftinija nego u Konzumu-lignja Novi Zeland isto jeftinija...pomfrit isto duplo...bolji mi njemački prašak za veš nego crnogorski-kila više i još jeftiniji...sokovi za mješanje made in zg-isto jeftiniji i bolji...bolje njemačko mlijeko nego bosansko-inače kupujem vindiju 90%,ostalo kad mi fali love...-povrće isto jeftinije-hrenovke iz konzuma na akciji su talijanske,neće ih ni cucak jesti...u lidlu jeftiniji Lijanović,skoro duplo....ne kenjaj todoriću bez veze...

  • lexus 06.10.2009.

    todoriću pederu ružni jamu kopas pod drugima i zato ćes sam u nju past. Ja ignoriram konzum zbog tog bahatizma i lazi u kojima kaze kupjmo domaće a svi k plus proizvodi su mu uvoz izvan RH.

  • johntaylor 06.10.2009.

    Todoric je feudalni robovlasnik koji stiti svoj monopol. Boji se da nebi ostao uskracen za koji milion eura. Strasno, sve je to proizvod Tudjmanove politike od 200 obitelji koje vladaju Hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare