To je to što me zanima!

Todorićev ruski rulet: Kod koga su ključevi spasa u ovoj igri?

Novi Express donosi detalje pozadinske bitke za Agrokor u kojoj baš nitko ne bira sredstva. Hoće li HDZ-ova vlada pomesti sa scene zadnjeg Tuđmanova tajkuna?
Vidi originalni članak

Tko iz Vlade i zašto gura Ivicu Mudrinića u Agrokor? Kako će se dogovoriti Most i HDZ? Hoće li Todorić sjesti u avion za Moskvu pa uzeti objedinjen kredit s manjom kamatom i Rusima prepustiti sređivanje stvari ili će ga Vlada istjerati na cestu?  Hoće li HDZ-ova vlada pomesti sa scene zadnjeg Tuđmanova tajkuna pa dovesti neke stručnjake?

Odgovori na sva ta pitanja nalaze se u novom Expressu, u kojem donosimo i izvješće iz najvažnije političke bitke u Zagrebu - onu između Brune Esih i Drage Prgometa, koja zapravo znači pokušaj rušenja Andreja Plenkovića s vrha HDZ-a i instaliranje novog, desničarskog vodstva bliskog Tomislavu Karamarku, koji se u zadnje vrijeme samo naizgled posvetio intelektualnom radu, ali zapravo kruži kao kobac oko Trga žrtava fašizma i čeka novu priliku.

Naime, ne čeka nego radi na njoj jer, kako kaže kamasutra, “čovjek nikad neće uživati sreće ako sjedi prekriženih ruku”. 

U Expressu donosimo i nastavak zastrašujuće analize o tome kako je internet postao sredstvo porobljavanja uma.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bubleha 31.03.2017.

    Ako je pogonski inžinjer Mudrinić (koji btw nikada nije odgovarao za pokušaj prevare kod avio snimanja njegovog posjeda) alternativa, nema tu spasa

  • Emiliano Zapata 31.03.2017.

    Ovakvi kao Todoric, Kutle, Rajic i da ih ne nabrajam do sutra, su svi do jednog nakon ww2 skupa s obiteljima zavrsavali po jamama i sve sto su opljackali, oduzeto im je i vraceno u ruke naroda... A vi sad pljujte koliko hocete...

  • Istinski_Hrvat 31.03.2017.

    Pravi VLASNIK Agrokora nije Todorić nego ili neko iz HDZ-a ko je 90-tih bio s Tuđmanom ili je sama stranka vlasnik koncerna a Todorić je samo formalni vlasnik kao i Čermak i puno drugih. Ovo neodoljivo podsjeća na veleizdaju HDZ-a sa IN¸A-om i neko će pokupiti više stotina milijuna eura profit, kao proviziju za uništenje, uplaćenih na 20-tak računa vodećih političara u vladi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare