To je to što me zanima!

Tolušić: U Srbiji nisam bio 10 godina; Slike ga demantiraju

Na stranicama Virovitičko-podravske županije postoji objava od 30. lipnja 2012. godine s fotografijama iz Beograda, na kojima je i ministar Tomislav Tolušić
Vidi originalni članak

Vezano uz aferu fotmontaža ministar Tomisla Tolušić je rekao da u Srbiji nije bio deset godina.

U OBILASKU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Kolinda je komentirala slučaj Tolušić: 'To je toliko prljavo...'

- U Srbiji sam prvi put bio prije 15 ili 16 godina, i to u Beogradu, a zadnji put prije 10-ak godina. Barem su te stvari lako provjerljive - rekao je Tolušić u intervjuu za Jutarnji list koji je objavljen ranije ovaj tjedan. Zanimljivo, dan ranije Jutarnji list je izašao s informacijom da je Tolušić SOA-i rekao da u Srbiji nije bio od 2005. godine. I Večernji list objavio je da je Tolušiću pomoglo to što u Srbiji nije bio od 2005. godine. Koja god informacija bila točna, jasno je da Tolušić tvrdi da u Srbiji nije bio desetak godina.

PLENKOVIĆ: "Čvrsto stojimo u obrani integriteta ministra Tolušića"

No internetska arhiva kaže da Tolušić ne govori istinu, piše Index. U Srbiji je bio 2012. godine. To je bilo prije nepunih sedam godina. Na stranicama Virovitičko-podravske županije postoji objava od 30. lipnja 2012. godine s fotografijama iz Beograda, na kojima je i Tolušić. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • cimerrr 28.01.2019.

    Bilo bi čudno da hadezeovac ne laže. Treba mu odrezati pramen kose i dati na testiranje na drogu. Ako je na koki znači da je trošio i koku,i prostitutke na državni račun.

  • bikerpula 28.01.2019.

    dosta o ovom liku u špičokama, daj da se vratimo na meketavog generala i kanti od aviona jer je očito plasirana afera da se ovo drugo zaboravi

  • colonelo 28.01.2019.

    Za priču nevažno jel 10 ili 7 godina - za stoku sitnog zuba narkotik za huškanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare