To je to što me zanima!

Tomašević je siguran, u lovu na drugo mjesto u Zagrebu najviše 'bježe' Filipović i Škare Ožbolt

U odnosu na istraživanje iz ožujka, Davor Filipović je ostvario rast od gotovo 3 posto, a Tomašević je imao blagi pad. Joško Klisović je pao za skoro četiri posto
Vidi originalni članak

Tomislav Tomašević siguran je kandidat za ulazak u drugi krug u izborima za zagrebačkog gradonačelnika, pokazuje najnovije istrtaživanje koje je objavio N1, ali borba za drugo mjesto očito će biti neizvjesna i na sam dan izbora. 

NE ŽELE SE ZAMJERITI Zagreb je u velikom kaosu, a kandidati izbjegavaju važno pitanje - što će biti s uhljebima?

HDZ-ov Davor Filipović trenutno je drugi sa 13,4 posto glasova, a najbliža mu je Vesna Škare Ožbolt sa 10,1 posto. Oni su se i 'odlijepili' od ostalih kandidata koji vode trku na 6 do 7 posto. Tako je trenutno Miroslav Škoro na 7,7, a Joško Klisović je pao na 7,6 posto. Jelena Pavičić Vukičević je pak na 6,5 posto glasova, dok je Zvonimir Troskot na 5 posto. 

U odnosu na istraživanje iz ožujka, Davor Filipović je ostvario rast od gotovo 3 posto, a Tomašević je imao blagi pad. Joško Klisović je pao za skoro četiri posto, a na to je vjerojatno utjecala i kandidatura Anke Mrak Taritaš koja ima 3,2 posto glasova.

U utrci za Gradsku skupštinu još je neizvjesnije i tamo koalicija Možemo! i Zagreb je naš! ima 29,3 posto glasova, a slijede HDZ sa 19,7 i SDP sa 11,4 posto. Tu su još i Nezavisna lista Vesne Škare Ožbolt na 9,6 i Domovinski pokret na 8 posto, a MOST je na 5,8. Lista BM365- Stranka rada i solidarnosti je na rubu izbornog praga sa 4,6 posto.

Idi na 24sata

Komentari 260

  • max2017 14.04.2021.

    Filipovića su indoktrinirali toliko da već vjeruje da je zagrepčan i određen za nasljednik poganovlakaša............Vidi se da je nužno zakonski regulirati da gradonačelnik može biti samo zagrepčan jer svi drugi imaju više glasača iz svojih sela.......i ne šalim se !

  • kukutre 14.04.2021.

    A da za i dijca glasamo?? I London ima dotepenca za gradonacelnika!

  • post it 14.04.2021.

    Jednostavno ne mogu glasati za čovjeka koji nema jedan radni dan u cijelom životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare