To je to što me zanima!

Tomašević: Moj cilj je da se nebo nad Zagrebom razvedri

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević komentirao je nova uhićenja u Zagrebu te istaknuo kako se nad Zagrebom posljednjih nekoliko godina nadvio oblak korupcije
Vidi originalni članak

Posljednja dva dana u Zagrebu USKOK je izvršio niz uhićenja pod sumnjom na korupciju,a cijelu situaciju za N1 prokomentirao je i novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

- Očito je da se nastavljaju uhićenja, vjerujem da će toga biti još, vidite da je nekoliko krakova istrage i to je nešto što je trajalo godinama. Mogu reći da se nad Zagreb nadvio oblak korupcije, a moj je cilj da se nebo iznad Zagreba razvedri - rekao je Tomašević.

LJETO S USKOKOM Tko su ljudi koji su uz Bandićev blagoslov drmali Zagrebom?

- Očito je da su djela vezana uz zloporabu položaja i ovlasti te primanje mita - rekao je Tomašević.

- Vjerujem da je ovo samo početak raščišćavanja svih nepravilnosti - rekao je Tomašević.

IZVANREDNA PRESICA U ZAGREBU Tomislav Tomašević: Uhitili su pročelnicu i vozača, neka čiste sve sumnjive poslove u Zagrebu

 Dodao je da želi da sva gradska poduzeća i gradska uprava posluje na transparentan način, uz nultu toleranciju na korupciju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • _gelipter_ 03.07.2021.

    modro nebo iznad zagreba ce biti kad vi odete

  • 01.07.2021.

    Konačno je kulturna, civilizirana i odgovorna osoba došla na čelo grada. Još da uskok i sudstvo odrade svoj posao bio bi to veliki i pozitivan iskorak prema naprijed.

  • jo2hn8ny 01.07.2021.

    Slabo ti to ide TT-ac. Danas i vjetar puše, a ako tako nastavi bit će i materijalne štete u tvom novom dvorcu zvanom grad Zagreb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare