To je to što me zanima!

Tomašević već tjedan dana leži u bolnici, oglasila se i supruga

Žao mi je što se sve ovo događa oko nas, no to ćemo u ovoj situaciji staviti na stranu. Ipak je on otac naše djece i želim mu brz opravak i skori odlazak iz bolnice, napisala je u SMS poruci supruga Mara
Vidi originalni članak

Požeški župan Alojzije Tomašević skoro tjedan dana je u bolnici, nalazi se na Odjelu uho, grlo, nos i maksilofacijalnu kirurgiju. Primljen je s visokom temperaturom zbog upale pluća, u međuvremenu mu se razvila gnojna upala parotidnih žlijezda. Upalu pluća vuče od ranije, i unatoč tome, neslužbeno doznajemo putovao je na sastanak župana u Poljsku.

Njegovi prijatelji kažu da je Alojzije Tomašević, doživio stres nakon što ga je 3. listopada ove godine zbog obiteljskog nasilja prijavila njegova supruga Mara Tomašević. Njezinu tvrdnju župan Tomašević opovrgava i tvrdi da će dokazati svoju nevinost.

- Da, točno je. Već peti ili šesti dan se nalazi na liječenju u bolnici i zdravstveno stanje se popravilo međutim, mora biti zadržan još neko vrijeme dok bude mogao bit otpušten kući – rekao je RTL-u Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega.

Kao i za upalu pluća i boravak u bolnici njegova supruga Mara Tomašević saznala je od novinara, što znači da supružnici od kako je slučaj izašao u javnost nisu u kontaktu.

- Žao mi je što se sve ovo događa oko nas, no to ćemo u ovoj situaciji staviti na stranu. Ipak je on otac naše djece i želim mu brz opravak i skori odlazak iz bolnice – napisala je u SMS poruci supruga Mara, kod koje je se očito pojavilo žaljenje zbog zdravstvenog stanja još uvijek aktualnog supruga.

Premda je objavljeno kako je Alojzije Tomašević saslušan od strane suca, to se ipak nije dogodilo i najvjerojatnije se čeka na njegov oporavak i izlazak iz bolnice.

Tomašević se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke, a njegov PR kaže da već neko vrijeme s njim nije u kontaktu.

Posjetimo, Alojz Tomašević, župan požeško slavonski od policije je zaradio dvije kaznene prijave: jednu zbog obiteljskog nasilja jer je navodno fizički nasrnuo na svoju suprugu Maru, a drugu zbog neovlaštenog  posjedovanja pištolja.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • DanielJanković 27.10.2017.

    Kad si na bolovanju, nemogu ti dati otkaz za spavanje i drkicu u uredu župana cijeli dan, a nisi sposoban niti za suđenje... dvije muhe jednim udarcem. Kad mu Plenky da otkaz, gdje će se taj ženomlat zaposliti? Za konobara je prestar, za raditi kod privatnika- preglup.

  • stiven 26.10.2017.

    Baš cudno,kad trebaju ici na sud odmah se pojavi sto boleština,sindrom Sanader,opaka bolest naših tajkuna

  • budalajlama 26.10.2017.

    Kad treba zbombati ženu, onda je macho, a kad treba u zatvor, mimoza. Đubretarska posla. ima takvih masa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare