To je to što me zanima!

Tomašić ipak popustila: Petir će biti ispred nje na listi za EP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njezina stranka dobit će dva mjesta na koalicijskoj listi, a sama Tomašić bit će šesta. No, Tomašić bi vrlo lako mogla ponoviti uspjeh i s prvih europskih izbora
Vidi originalni članak

Nakon prvotnog protivljenja, Ruža Tomašić ipak je popustila, pa će se Marijana Petir naći ispred nje na koalicijskoj listi za Europarlament HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i drugih stranaka. 

Njezina stranka dobit će dva mjesta na listi, a sama Tomašić bit će šesta

No, kako se radi o preferencijalnom glasanju, Tomašić bi vrlo lako mogla ponoviti uspjeh i s prvih europskih izbora, kada je bila daleko ispred ostalih kandidata na listi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • fenix77 15.03.2014.

    Pa normalno, neće ići u EU parlament, već će na službenu turneju po BiH da privuče investitore i stručan kadar za Hr. državne službe.

  • Sonador 15.03.2014.

    Predomislila se... A kako to? Jedino što mi pada napamet je da je Marijana Petir oko vrata imala veći križ od nje. No ta žena ionako ima zanimljivu osobinu da sve što kaže ili učini u dogledno vrijeme porekne, kao recimo kad je izjavila da se neće više kandidirati. Ne čudi me ona ali oni koji glasaju za nju (posebno žene koje namjeravaju glasati za nju) mi nisu jasni.

  • Gogz_1 14.03.2014.

    HSS ima samo JEDNOG saborskog zastupnika. Zašto takva marginalna stranka uopće ide na izbore za Europski parlament?

Komentiraj...
Vidi sve komentare