To je to što me zanima!

Tomasović: Odlazim, uskratit ću im veselje mog izbacivanja

Na sjednici Glavnoga Stana HSP predan je prijedlog isključenja mene osobno vjerojatno zato što sam se drznuo iznijeti svoju kandidaturu, kaže Tomasović
Vidi originalni članak

Sam ću napustiti stranku, odlučio sam im uskratiti veselje moga izbacivanja, napisao je na svojem Facebooku u subotu Hrvoje Tomasović, član HSP-a. Napisao je i kako mora konstatirati da unutar stranke definitivno ne postoje nikakvi demokratski standardi niti mogućnost za normalan demokratski rad.

-  Svatko tko je javno iznio kritiku na stanje stranke je ili smijenjen ili izbačen! Na sjednici Glavnoga Stana HSP u Zagrebu u subotu predan je prijedlog isključenja mene osobno časnome sudu vjerojatno zato što sam se drznuo iznijeti svoju kandidaturu - napisao je Tomasović.  

Razriješili Dusparu

Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda, razriješen je dužnosti predsjednika Glavnog stana HSP-a. Takva je odluka donesena u subotu na izvanrednoj sjednici Glavnog stana koju je sazvao Danijel Srb, predsjednik stranke. Mirko Duspara je smijenjen zbog propusta u vođenju središnjeg političkog tijela HSP-a, rečeno je u priopćenju te stranke. 

Glavni stan HSP-a osudio je istupe pojedinih dužnosnika koji su zlonamjerno i neistinito prikazivali stanje u stranci i osporavali nadležnosti i odluke tijela stranke. Nakon razrješenja vodstva Glavnog stana HSP-a izabrani su novi dužnosnici: Berislav Gržanić je izabran za predsjednika Glavnog stana HSP-a, a za dopredsjednike su izabrani Darko Dumbović iz Petrinje i Miroslav Marčetić iz Zagreba. Nakon izbora novih dužnosnika Glavni stan HSP-a utvrdio je ključ saziva Sabora HSP-a koji će se održati krajem veljače 2012. i donio zaključke kojima je iskazao potporu donesenim odlukama Predsjedništva HSP-a i tijela HSP-a kao i u kvalitetnim pripremama za Sabor HSP-a.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SambiaAika 29.01.2012.

    di je on bio kad smo se mi odvajali od đapića upravo radi toga. kasno pališ prika.

  • Diba 29.01.2012.

    pametniji popušta, pređi sad u HDZ., vrijeme je od transvera.

  • Skorp 29.01.2012.

    Sramota za Danijela Srba, totalni marginalac, stranku je izbacio iz parlamentarnog sustava i još je u radio emisiji pričao da je po Gongovom prošao u parlament, ali eto DIP-ovjerenstvo je krivo za izbacivanje iz parlamenta. Srećom se javio jedan gledatelj, pa oprao voditelja što stavlja marginalca DAnijela Srba u eter.

Komentiraj...
Vidi sve komentare