To je to što me zanima!

Tomi Horvatinčiću zbog šoka odgodili suđenje za NK Croatia

Horvatinčićev je odvjetnik pisanim putem molio odgodu rasprave jer se Tomislav Horvatinčić nakon teške nesreće u kolovozu nalazi u teškom psihičkom stanju
Vidi originalni članak

Tomislav Horvatinčić trebao je u utorak biti doveden iz šibenskog pritvora na zagrebački Općinski kazneni sud, gdje se protiv njega vodi proces da je kao direktor NK Croatije 1996. zloporabama u poslovanju oštetio državni proračun za oko 1,8 milijuna kuna! No, njegov je odvjetnik pisanim putem molio odgodu rasprave jer se Horvatinčić nakon teške nesreće u kolovozu koju je skrivio svojim gliserom usmrtivši bračni par nautičara iz Italije nalazi u teškom psihičkom stanju. Sutkinja je uvažila molbu obrane. 

Podsjećamo, Horvatinčić se tereti da je kao direktor NK Croatije od početka srpnja do kraja kolovoza 1996. godine davao fiktivne nenamjenske zajmove 26 igrača i trojici trenera na koje nisu plaćeni porez i prirez. Na splitskom Županijskom sudu jučer je nastavljeno ispitivanje svjedoka o tragediji na moru kod Primoštena. 

– Bio je jedan svjedok iz tvrtke iz marine Kremik koji je odsukavao i ispumpavao Horvatinčićev gliser. Došao je 45 minuta poslije nesreće i vidio da je brod nasukan i poplavljen, a policija im je dopustila da odsukaju brod te da ga otegle u marinu. Svjedok je rekao da gliser nije bio u stanju za plovidbu – rekao je odvjetnik Baica.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Satruncica 07.09.2011.

    Sve mi dođe teško oko srca kako je siromaček u šoku. zapravo su krivi Talijani koji su se nacrtali pred jedrilicom dok je on ševio onu u kabini. Samo molim da se cijenjenu gospođu podsjeti da je lažno svjedočenje kazneno djelo..... Nažalost, sve su indicije da će se izvući, jer eto, propao je pokušaj da ga se ostavi u pritvoru malčice duže zbog ponavljanja djela, nego će izaći kroz koji dan kad se ispitaju svjedoci. FUJ PRAVOSUĐE.

  • terco 06.09.2011.

    jeli moze obitelj trazit tako nesto kad h deloziraju iz stana jer nemaju gdje prespavat smece jedno lopovsko.

  • user_112919 06.09.2011.

    Sve je super i sve je za pet kad radi bogatstva ne mozes biti razapet..

Komentiraj...
Vidi sve komentare