To je to što me zanima!

Tomislav Nikolić opet pozvao šefove država regije na dijalog

Nikolić kaže i da je već iskazao spremnost na susret s hrvatskim predsjednikom, kao i članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine ali i s predsjednicom Kosova
Vidi originalni članak

Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije, rekao je u srijedu u Banjoj Luci da ostaje spreman na susret s predsjednicima svih država regije jer je to u zajedničkom interesu, piše B92. 

Nikolić je rekao i da je već iskazao spremnost na susret i dogovor s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, kao i članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakirom Izetbegovićem ali i s predsjednicom Kosova Atifete Jahjaga.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • NikolaŠkarica 30.12.2012.

    Gospodine Nikoliću, najprije odlučite što ste: srbijanac, srbin, četnik, potom koga predstavljate: Repubkiku srpsku, Vojvodivu, Beograski pašaluk, Užu srbiju, Metohiju ( bez Kosova ), Kad lideri susjednih država skuže s kim imaju posla možda te i pozovu na kakav neformalni parti, ako ništa onda zbog toga da se imaju s kim zabavljati.

  • marnik954 27.12.2012.

    Očito da ti nedostaje ćakulanja pa se g. odlučio porazgovarati sa nekim od ozbiljnijih državnika! Tko zna, možda ti i uspije, vrijedi polušati, zar ne?!

  • Aurelije13 27.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare