To je to što me zanima!

Tomislav Saucha čeka nalaz MUP-a pa će onda progovoriti

Unutarnja kontrola s istragom incidenta će završiti nakon što ispita sve svjedoke, a dio njih je sad u inozemstvu. Tomislav Saucha još uvijek se oko svega nije oglasio
Vidi originalni članak

Šef premijerova kabineta Tomislav Saucha ni u subotu nije odgovarao na upite vezane uz navodni incident na Sljemenu nakon druge utrke Svjetskoga skijaškoga kupa.

Iz Vlade su nam rekli kako se Saucha neće očitovati dok ne završi unutarnja kontrola MUP-a, koja ispituje cijeli slučaj. 

Očekuje se da će nalaz kontrole biti gotov sljedećeg tjedna, možda i kasnije. Naime, očevici navodnog incidenta su u inozemstvu. Unutarnja kontrola s poslom će moći završiti tek nakon njihova povratka, kad će s njima razgovarati. Iz Ravnateljstva policije nisu nam htjeli reći o koliko je očevidaca riječ. Nisu otkrili ni jesu li razgovarali s glavnim akterom - Sauchom. Tek nakon što javnost bude upoznata s nalazom MUP-ove kontrole, znat će se je li se predstojnik Ureda premijera na Sljemenu svađao s policajcima i pritom pozivao na poznanstva s ministrom Ostojićem i ravnateljem policije Dominićem. 

Drugačija je priča Krešimira Končevskog, frontmena benda Zadruga. On je rekao da se policija ‘sprdala’ sa šefom premijerova ureda, izdvojila ga iz skupine i legitimirala.

U Vladi nam nisu htjeli reći je li Saucha o incidentu pričao s premijerom niti što je ovaj na sve rekao.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • manu 0811 12.01.2015.

    ma tko je taj balavi prdonja,tko je on da odlučuje hoće li se ili neće očitovati javnosti,on se mora očitovati,to mu je dužnost,a sam njegov čin i postupak odugovlačenja dokazuje da je kriv,jer u protivnom bi dao već izjavu.Nevini ljudi će stradati radi takvog balavog idiota,koji još smrdi po mlijeku.Ovo je igra živaca za ljude koji su samo svoj posao odrađivali profesionalno,kao da oni nemaju sad drugog posla nego radi smeća hodati po policiji davajući izjave,fuj,fuj i fuj

  • Tim Minchin 11.01.2015.

    bahata mulcina, ovakve treba natriskati toliko da im se mozak resetira

  • Security_Advisor 11.01.2015.

    Dakle Saucha će se očitovati kad mu budu dostavljeni iskazi svih uključenih osoba (policajaca i možebitnih svjedoka) u ovaj događaj.NIje li to podilaženje Sauchi??Zar nismo svi pred Zakonom jednaki??Ah da,jesmo,samo su neki jednakiji!!!Sramota!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare