To je to što me zanima!

Tommy dao 200.000 kuna za splitski KBC: Na ovaj način im se želimo zahvaliti na naporima

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama
Vidi originalni članak

Povodom predstojećih Božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000 kuna.

Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju.

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.

- U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa.

Na ovaj način želimo se i zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata.

Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima - kažu iz kompanije. 

Navode da je ovo jedna u nizu aktivnosti tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiru humanitarne i opće korisne projekte.

Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, jer smo početkom godine donirali financijska sredstva (323.566,00 kn) i Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji „Budi prijatelj djece“.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.12.2020.

    Hvala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare