To je to što me zanima!

Tommy otvara hipermarket u Solinu: Bolji doživljaj kupovine

Površina prostora premašuje 2.000 četvornih metara, a posebna pozornost pridaje se odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća. Ponuda će biti još bolja uz najpovoljnije cijene
Vidi originalni članak

Solinjani u četvrtak, 6. prosinca, dobivaju svoj renovirani Tommy. Hipermarket u Matoševoj 29, suvremeno je i funkcionalno opremljen te redizajniran, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, bolji i kvalitetniji nego dosad. Površina prostora premašuje 2.000 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta, od kojih je sada značaj dio i natkriven.

Iz Tommyja kažu da će ponuda, koju standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, biti još bolja i raznovrsnija uz najpovoljnije cijene. Posebna pozornost pridaje se odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i delikatese, čemu treba pridodati i pekarnicu „Bobis“ s dnevno svježom ponudom pekarskih i slastičarskih proizvoda i ugostiteljskim uslugama.

U hipermarketu Tommy Solin bit  će moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije. Kupce očekuju i brojna događanja. Nastupit će dječji izvođači „Zvjezdice“, a program će voditi Ćubi. Za posjetitelje se priprema i kulinarski show u izvedbi „Chef club Croatia“.

U petak, 7. prosinca, bit će i dugo očekivano izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri „Izaberi pravi smjer“. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 05.12.2018.

    Lipo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare