To je to što me zanima!

Tomo, pa kako to? Sestra Ratka Bajakića, koji nadzire Holding, zaradila na imenovanju čelnika

Ratko Bajakić je član savjeta Možemo! i novi član Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga. Baš njegova sestra je ovjerila Tomaševićeve odluke: Trebali smo osobu od povjerenja, neće više radit za Holding
Vidi originalni članak

U Zagrebu postoje točno 72 javnobilježnička ureda. Ali od svih njih, za prvu skupštinu Zagrebačkog holdinga, na kojoj je Tomislav Tomašević imenovao novu upravu i nadzorni odbor, izabrana je javna bilježnica koja inače ne ovjerava odluke skupštine Holdinga.
Ime joj je Ljubica Čaklović i ona je sestra Ratka Bajakića, člana savjeta Možemo!, koji je upravo na toj skupštini imenovan novim članom nadzornog odbora. Istog tog Holdinga.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mislilac 09.07.2021.

    Mogli su ovjeriti ugovore kod bilo kojeg bilježnika. Šta ima veze što su u rodu bilježnica i čovjek iz skupštine. Iznos ovjere 2 soma kuna bilježniku. Uvijek bi bilo 2 soma kuna bez obzira kod kojeg bilježnika ovjeriš ugovore jer je po tarifi. Tu nema nilakvog sukoba interesa niti ničega nego se radi da obaviš brzo bez čekanja u redu jer se znate ali bitno da se nešto piše.

  • post it 09.07.2021.

    Pa zar i ti, sine Brute

  • suzana16 08.07.2021.

    bravo ode bandić lopov i dođe 10 njih koji će jamiti a nama ništa dati neće a grad nisu ni pokosili ,bravo 200 000 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare