To je to što me zanima!

Tonči Drpić dao 'crveni karton' i novoj stečajnoj upraviteljici

Sindikalist je Anči Bašić poručio da više nije dobrodošla u pogone i upravnu zgradu firme. Drpić smatra da je izigrala povjerenje radnika jer nije pokrenula proizvodnju
Vidi originalni članak

Sindikalist Tonči Drpić iz Jadrankamena poručio je novoj stečajnoj upraviteljici Anči Bašić da više nije dobrodošla u pogone i upravnu zgradu firme. Drpić smatra da je stečajna upraviteljica izigrala povjerenje radnika, jer nije pokrenula proizvodnju niti započela rješavati nagomilane probleme. 

Drpić Bašićki ne želi dati šansu za popravni ispit, već samo zabranu ulaska "na svetu zemlju, koja se ne smije skrnaviti." Na kraju je pozvao članove Vlade da dođu u Pučišća i u pogonima se uvjere da se proizvodnja može nastaviti uz očuvanje svih 290 radnih mjesta.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • cviticcvitic 31.05.2012.

    A gdje si Drpiću bio dok je prvi lizoguz bivšeg a sada pokojnog prvog tenisača drpao po firmi? A da nisi Drpiću i ti nešto drpao u isto vrijeme? Drpiću koliko si ti zaradio u zadnjih 10 godina? A koliko si drpio? Ovi su kreteni što se uopće bakću sa ovakvim idiotima, treba vas jednostavno ostavit pa ganjajte Orešara, on je taj koji vam je dužan. A tebiu drpiću treba zabranit da se pojaviš igdje jer samo se brineš za svoj managerski ugovor, jer jebi ga ako to rikne morat ćeš počet nečto raditi a to ti se baš neda.

  • dgasp 31.05.2012.

    Nisam od onih koji ljube sindkate, ali što bez onih koji se na bilo koji način bore za prava radnika.

  • timica2 31.05.2012.

    Tipičan sindikalac,melje li ga melje.!! Mislim da skuplja bodove na tragediji radnika Jadrankamena.Stečajna upraviteljica nije profesor Baltazar,treba ipak vremena da se tvrtka stavi u pogon.Tu su i zakonske regulative.!!! Samo bih voljela da mi to Drpić objasni kako je stečajna upraviteljica izigrala povjerenje radnika.Čista demagogija.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare