To je to što me zanima!

Vinka Cetinski na ispitivanju: Radila sam po nalogu Končara

Vinku Cetinski su oko dva sata izveli pred istražnog suca Županijskog suda u Puli. Njen suprug je kazao kako mu je supruga nevina, razočarana i povrijeđena
Vidi originalni članak

Tony Cetinski održao je u petak navečer koncert u zagrebačkom klubu Shamballa. Ničim nije odavao da mu je samo nekoliko sati ranije policija uhitila majku. Čak se našalio na vlastiti račun. U jednom je trenutku zapjevao:  'Tony, pare nam vrati, vrati nam eure'...

 - Ovo što se događa je normalna procedura kroz koju moja majka mora proći. Na kraju cijele priče otkrit će se da je moja majka nevina - kazao je Tony nakon koncerta.

Za Dnevnik.hr Tony je dodao kako je uvjeren da će njegovu majku osloboditi svih optužbi.

Mirko Cetinski: Vinka je nevina i razočarana

Vinku Cetinski istarska je policija uhitila zbog sumnje u malverzacije prilikom kupnje i prodaje nekretnina na štetu trgovačkog društva iz Pule. Uz Vinku Cetinski, priveli i suprugu rovinjskog odvjetnika Željana Hrvatina, Rominu Hrvatin i vlasnika agencije za nekretnine iz Rovinja, Marina Sorga.

Uhićeni su tijekom subote izašli pred istražnog suca Županijskog suda u Puli. Vinka Cetinski je u pratnji svog odvjetnika ušla desetak minuta prije dva sata. 

 - Još prije osam mjeseci, kada je podignuta optužnica, očekivao sam ovo. Uzeli su svu dokumentaciju vezanu za te poslove, a ja u to nisam upleten. Danko Končar sam zna zašto je podigao optužnicu, do tada samo bili prijatelji. Vinka je jako povrijeđena i razočarana i dokazat će da je nevina - kazao je suprug Mirko Cetinski.

Romina Hrvatin i Marin Sorgo su nakon ispitivanja zadržani u pritvoru. I Vinki Cetinski su nakon ispitivanja odredili 48-satno zadržavanje. Kazala je da je sve radila po nalogu Danka Končara.

Končar: Teško je predvidjeti za koliko me prevarila

Posljednjih nekoliko mjeseci, ime Vinke Cetinski spominjalo se uz ulaganja Danka Končara, koji je protiv nje podnio kaznenu prijavu u listopadu 2010. Oni su bili dugogodišnji poslovni suradnici, a cetinski je kao Končarova zastupnica kupovala zemljišta u Istri. No, on ju je već nekoliko puta javno prozvao da ga je oštetila za 16,5 milijuna eura jer je za puno veću cijenu od tržišne kupovala zemljišta po Istri.

 - Neka pravosudni organi rade svoj posao. Treba pričekati što će otkriti istraga i do kuda će doći. Teško je procijeniti danas o kojoj se svoti radi jer je pitanje koliko to zemljište danas vrijedi - kazao je Končar za Dnevnik 3 HTV-a.

Uhićeni sa Vinkom Cetinski: 

Željko Bilić - Posredovao u kupnji nekretnina za Dragu Radolovića i njegovu agenciju Istra Bavaria. Nakon ispitivanja pušten.

Gordan Dobrović - Kao i bilić, posredovao u kupnji nekretnina za radolovića. Nakon ispitivanja pušten iz istražnog pritvora.

Romina Hrvatin - Supruga rovinjskog odvjetnika željana, koji je, navodno, na službenom putu. Nakon ispitivanja zadržana u pritvoru.

Marin Sorgo -  Sin rovinjskog trgovca nekretninama milana Sorga. Istražni sudac ispitivao ga je nekoliko sati.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • jevig 13.04.2011.

    Koncar je poznati prevarant,platio bi kamenje a prodao zlato... Vinka je samo placala posteno, nije varala istrjane,zato ju ovaj tuzi.Njega bi trebalo zatvoriti i baciti kljuc u Pazinsku jamu!!!!!!!!!

  • amadeus111 10.04.2011.

    A ona jadna nije niš znala, blago nama u Hrvatskoj, nitko niš nezna i uvjek se izvuku oni najzmazanijih ruku, da ne kažem najkrvavijih .....

  • snork 10.04.2011.

    ja u ovo ne vjerujem. končar je sve znao, iskoristio ju je i sad je baca iza rešetaka.stari pokvarenjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare