Obavijesti

News

Komentari 96

Vinka Cetinski na ispitivanju: Radila sam po nalogu Končara

Vinka Cetinski na ispitivanju: Radila sam po nalogu Končara
20

Vinku Cetinski su oko dva sata izveli pred istražnog suca Županijskog suda u Puli. Njen suprug je kazao kako mu je supruga nevina, razočarana i povrijeđena

VIDEO

Tony Cetinski održao je u petak navečer koncert u zagrebačkom klubu Shamballa. Ničim nije odavao da mu je samo nekoliko sati ranije policija uhitila majku. Čak se našalio na vlastiti račun. U jednom je trenutku zapjevao:  'Tony, pare nam vrati, vrati nam eure'...

 - Ovo što se događa je normalna procedura kroz koju moja majka mora proći. Na kraju cijele priče otkrit će se da je moja majka nevina - kazao je Tony nakon koncerta.

Za Dnevnik.hr Tony je dodao kako je uvjeren da će njegovu majku osloboditi svih optužbi.

Mirko Cetinski: Vinka je nevina i razočarana

Vinku Cetinski istarska je policija uhitila zbog sumnje u malverzacije prilikom kupnje i prodaje nekretnina na štetu trgovačkog društva iz Pule. Uz Vinku Cetinski, priveli i suprugu rovinjskog odvjetnika Željana Hrvatina, Rominu Hrvatin i vlasnika agencije za nekretnine iz Rovinja, Marina Sorga.

Uhićeni su tijekom subote izašli pred istražnog suca Županijskog suda u Puli. Vinka Cetinski je u pratnji svog odvjetnika ušla desetak minuta prije dva sata. 

 - Još prije osam mjeseci, kada je podignuta optužnica, očekivao sam ovo. Uzeli su svu dokumentaciju vezanu za te poslove, a ja u to nisam upleten. Danko Končar sam zna zašto je podigao optužnicu, do tada samo bili prijatelji. Vinka je jako povrijeđena i razočarana i dokazat će da je nevina - kazao je suprug Mirko Cetinski.

Romina Hrvatin i Marin Sorgo su nakon ispitivanja zadržani u pritvoru. I Vinki Cetinski su nakon ispitivanja odredili 48-satno zadržavanje. Kazala je da je sve radila po nalogu Danka Končara.

Končar: Teško je predvidjeti za koliko me prevarila

Posljednjih nekoliko mjeseci, ime Vinke Cetinski spominjalo se uz ulaganja Danka Končara, koji je protiv nje podnio kaznenu prijavu u listopadu 2010. Oni su bili dugogodišnji poslovni suradnici, a cetinski je kao Končarova zastupnica kupovala zemljišta u Istri. No, on ju je već nekoliko puta javno prozvao da ga je oštetila za 16,5 milijuna eura jer je za puno veću cijenu od tržišne kupovala zemljišta po Istri.

 - Neka pravosudni organi rade svoj posao. Treba pričekati što će otkriti istraga i do kuda će doći. Teško je procijeniti danas o kojoj se svoti radi jer je pitanje koliko to zemljište danas vrijedi - kazao je Končar za Dnevnik 3 HTV-a.

Uhićeni sa Vinkom Cetinski: 

Željko Bilić - Posredovao u kupnji nekretnina za Dragu Radolovića i njegovu agenciju Istra Bavaria. Nakon ispitivanja pušten.

Gordan Dobrović - Kao i bilić, posredovao u kupnji nekretnina za radolovića. Nakon ispitivanja pušten iz istražnog pritvora.

Romina Hrvatin - Supruga rovinjskog odvjetnika željana, koji je, navodno, na službenom putu. Nakon ispitivanja zadržana u pritvoru.

Marin Sorgo -  Sin rovinjskog trgovca nekretninama milana Sorga. Istražni sudac ispitivao ga je nekoliko sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...