To je to što me zanima!

Top lista žderonja iz HDZ-a: Tko troši velik novac poreznih obaveznika na hranu i piće?

NOVI EXPRESS HDZ-ovci su kroz godine koje su proveli na vlasti izjeli stada janjaca, desetke, pa i stotine kilograma riba, suhomesnatih delicija, poput kulena, koji su posebno jeli u Slavoniji
Vidi originalni članak

HDZ-ovci već godinama imaju isti modus operandi - vole omastiti brk na račun građana. Svako malo otkrivaju se novi slučajevi trošenja proračunskog novca na privatne derneke. Kroz godine su pojeli stotine kilograma janjetine, ribe, a nisu im strane ni suhomesnate delicije. Ručkovi, večere, sve se to stavlja pod troškove reprezentacije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • max2017 10.12.2022.

    pahuljica gabika im je maskota *???.....pruhranjena....i baš me zanima koje će boleštine navaliti s vremenom..??

  • Luna777 06.12.2022.

    Eh, da je ovo što su zamračili jedenjem janjaca, lososa, roštilja, kavijara, morskih plodova bilo jedino zamračenje ljudi na vlasti, bili bismo na konju kako se to veli, ali gdje su nam oni pusti milijuni i milijarde HDZ-ovaca što su pokrali mimo žderanja? Plenković i dalje okreće glavu od korupcije i kriminala u vlastitim redovima.

  • DDlojzek1967 06.12.2022.

    Otkriveni lopovluk HDZ usporedio bi s vidljivim dijelom sante leda koji je oko 10 %. Dakle na svaki otkriveni lopovluk HDZ-a dolazi 9 neotkrivenih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare