To je to što me zanima!

'Toplo se nadam i vjerujem da ćemo idući tjedan ovo završiti'

U ponedjeljak očekujemo odgovore, druga strana će imati rok od tri, četiri dana, osim ako se nešto ne dogodi. A onda će se krenuti u sastav vlade, kaže Petrov
Vidi originalni članak

U ponedjeljak očekujemo odgovore, druga strana će imati rok od tri, četiri dana, osim ako se nešto ne dogodi. A onda će se krenuti u sastavljanje vlade. Ukoliko barem jedna strana ne prihvati, ja se toplo nadam da će se priča završiti idući tjedan. Pozivam sve koji se nalaze s druge strane pregovaračkog stola da ne prave na nas presing i dižu medijske hajke jer time nas samo jačaju, obit će im se o glavu, rekao je u četvrtak Božo Petrov iz Mosta za RTL. 

- Tko će biti nestranački premijer, rekli smo da se oko toga moramo usuglasiti sa svim stranama i to je jedan od uvjeta. Rekli smo da je rok do ponedjeljka za dvije stvari, a to je tripartitna vlast i nestranački kandidat. A ono što se sada i zadnjih tjedana događa u medijma jest da se nas pokušava doslovno iskriminalizrati, govoriti da smo nesposobni da ne znamo što želimo, a mi smo zapravo jedini koji su ostali pri svojim riječima, kako preko predizborne kampanje, tako i nakon nje - rekao je Petrov. Ponovio je kako žele reformsku vladu, nestranačkog premijera i konsenzus.

- Oni koji pristanu na to, s njima možemo nastaviti graditi tu priču. Nadamo se da će nakon toga, ako slučajno jedna strana ne bude pristala, imati vremena se priključiti toj priči - rekao je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • junko 11.12.2015.

    Baš me zanima kakve sad će uvjete imati iz MOST-a.Znam samo da će Tomek biti za sve što oni predlože. Hrvatska kako se vidi raste i bez MOST-a i HDZ-a.

  • GJURO 11.12.2015.

    Psihić Božo je tek ušao u politiku, a već nema strpljenja i želi da se to sve što prije završi,...dijete, hajde se ti lijepo bavi svojim poslom, ostavi se toga o čemu pojma nemaš

  • balegovac 11.12.2015.

    Pazi se stari boraca,zelen si ti Petrov da krojis politiku cijele Hrvatske,ti kao da si dobio sedmicu na lotu pa neznas sta ces sa lovom, ,sta je sadbudi siguran da te ne smatraju nekim politicarem,pa rekao si da neces ni HDZ ni SDP,pa potpisao si,nemoze se istovremeno i piskiti i kakiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare