To je to što me zanima!

Tornado u Los Angelesu rušio drveće i nosio krovove kuća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz Nacionalnog meteorološkog centra kazali su da je riječ o najslabijem tipu tornada s vjetrovima maksimalne brzine od 137 kilometara na sat. Oštetio je 13 kuća
Vidi originalni članak

Tornado koji je poharao Los Angeles u petak nosio je krovove sa kuće, razbijao prozore, čupao stabla, prekinuo opskrbu električnom energijom, a obilne kiše pokrenule su nekoliko klizišta.

Iz Nacionalnog meteorološkog centra kazali su da je riječ o najslabijem tipu tornada s vjetrovima maksimalne brzine od 137 kilometara na sat.  

- Čula sam da nešto tutnji, kad mi je odjednom u kuću uletjela susjeda i kazala da kanta za smeće leti i da nam je stigao tornado. Pomislila sam, nema šanse, toga u Kaliforniji nema, kazala je za NBC Marleen Benefield.

Iz policije su kazali da su imali tri puta više prometnih nesreća zbog skoro pet centimetara kiše po kvadratu koja je napadala na Beverly Hillsu, a u Santa Barbari čak 12 centimetara.

Na sjeveru Los Angelesa u odronu zemlje oštećeno je 13 kuća, deset toliko da su stanovnici morali iseliti. Oštećeno je i nekoliko auta na koje su pala stabla, dok je u bolnici završio samo jedan čovjek. Ne zna se kako se ozlijedio.

Nevrijeme je zahvatilo i Oregon gdje je poginuo beskućnik na kojeg je palo stablo te tinejdžer koji je stradao u slijetanju auta prouzročenog također zbog srušenog stabla. U Washingtonu je izbio požar kad je stablo palo na spremnik propana, ali nitko nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Misirac 14.12.2014.

    Da nisu Rusi...?

  • ayayay 14.12.2014.

    Video je najjači. Opširan kao Ana Karenjina

  • Bepina 13.12.2014.

    Tamo bar nije problem otpuhnut kuću, jače se nasloniš pa iz sobe uletiš u kupaonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare