To je to što me zanima!

Toyotom pali s trećeg kata parkirališta i poginuli

Njemačka: Par je autom probio zid. Pali su sa deset metar visine na ulicu. Par dana prije vozač je Mercedesom srušio zid u istom parkiralištu...
Vidi originalni članak

Vozač (60) i njegova supruga (58) Toyotom su udarili u betonski zid zgrade parkirališta, probili ga i pali sa visine od deset metara. Njih dvoje ostali su priklješteni u smrskanom automobilu. Njemački vatrogasci iz grada Esslingena morali su rezati lim da izvuku nesretne supružnike. No par je na mjestu preminuo.
Samo deset dana prije stravične nesreće u kojoj su poginuli supružnici, 78-godišnji umirovljenik svojim je Mercedesom udario u betonski zid na istom tom parkiralištu. Zid težak šest tona pao je na ulicu i pritom zdrobio dva parkirana automobila. U nesreći tada nije bilo ozlijeđenih. Opasno parkiralište u Esslingenu staro je gotovo 40 godina. Čitatelji njemačkog portala bild.de na mjestu su nesreće fotografirali smrskane automobile.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • brko1 13.12.2008.

    Kvalitetna njemačka gradnja, nema što!

  • brutale 12.12.2008.

    Mislim da tu nije opasno parkiralište, već vozači, a i njihove godine. Ovaj prvi imao 78 god. i vozi, hmmm, a drugi 60 god. Ajd ovaj sa 60 još je možda i sposoban da vozi ali ovaj sa 78 ?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare