To je to što me zanima!

'Trafostanice vraćamo u pogon, nuklearka Krško nije oštećena'

Zagreb je rano ujutro pogodio potres 5,5 stupnjeva po Richteru. Zapadni dio Zagreba nema isporuku toplinske energije zbog ispada Elektrane-Toplane Zagreb, ali na pogonu nema većih oštećenja
Vidi originalni članak

Sustav opskrbe električnom energijom u Gradu Zagrebu i okolici je stabilan. U ovom trenutku postoji još nekoliko oštećenih trafostanica koje se vraćaju postepeno u pogon, priopćio je HEP u nedjelju ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagreb je rano ujutro pogodio potres 5,5 stupnjeva po Richteru, a nakon toga još dva potresa, jedan 5 stupnjeva, a drugi 3,7. Zbog potresa su dijelovi grada ostali bez struje. Zapadni dio Zagreba nema isporuku toplinske energije zbog ispada Elektrane-Toplane Zagreb, ali na pogonu nema većih oštećenja. dodali su iz HEP-a.

VIDEO: OGROMNA ŠTETA Nevjerojatni prizori: Potres je oštetio i Zagrebačku katedralu!

Istaknuli su i kako na Nuklearnoj elektrani Krško nema oštećenja.

- Sve službe HEP-a su na terenu i nastoje što prije normalizirati stanje u opskrbi kupaca električnom i toplinskom energijom - dodaju iz HEP-a.

UŽIVO: SVE O POTRESU U ZAGREBU Zagreb je podrhtavao i u noći, Slovenija nam poslala pomoć

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vlad 23.03.2020.

    Sad se vidilo koliko je zapuštena električna mreža u Gradu. za vodovodnu i toplovodnu se znalo a električna je na izgled u redu a u stvarnosti trafostanice su na rubu opterećenja. Na istu mrežu se poslije rušenja obiteljske zgrade grade višekatnice s desetak stanova...

  • 22.03.2020.

    Samo mi fali još da nuklearka derne i odošmo mi svi u 3pm

  • 22.03.2020.

    Nikakvih 5,5, vise je to bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare