To je to što me zanima!

Tragedija kod Kutine: Poginuo Slovenac, ozlijeđeno i 2 djece

Slovenac (66) koji je vozio Opel Astru je zbog premalog razmaka udario u automobil ispred sebe i odbacio ga na automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Nesreća u kojoj je u subotu jedna osoba poginula, dogodila se na dijelu autoceste A3 gdje se zbog radova vozi jednim trakom, kad je 66-godišnji vozač zbog premalog razmaka udario u automobil ispred sebe i odbacio ga na automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, objavila je policiija nakon očevida ne mjestu nesreće, u kojoj je i jedna osoba teže ozlijeđena, a dvoje djece lakše.

Policija je detalje te teške prometne nesreće, koja se dogodila oko 10.40 sati na autocesti A3 kod mjesta Piljenice nedaleko od Kutine, objavila u subotu navečer nakon završenog očevida. U njoj je drugi vozač teže ozlijeđen, a dvoje djece je zadobilo lakše ozljede.

Upravljajući u smjeru Zagreba osobnim automobilom "Opel Astra" slovenske registracije, 66-godišnji državljanin Slovenije je dolaskom na dio autoceste gdje se promet zbog radova odvija dvosmjerno južnim kolničkim trakom, prilikom prelaska iz sjevernog u južni kolnički trak, zbog premalog razmaka, svojim vozilom udario u osobni automobil "Peugeot" osječke registracije, kojim je ispred njega upravljao 42-godišnjak. Od siline udara, "Opel" se odbio i direktno udario u osobni automobil "Ford Mondeo" austrijske registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin.

Na mjestu je poginuo 66-godišnji slovenski vozač "Opela", 35-godišnjem vozaču "Forda" su u novogradiškoj Općoj bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok su iz osječkog automobila kod dvoje djece u dobi od devet i 15
godina, u kutinskom Domu zdravlja utvrđene lakše ozljede.

Očevidom je na mjestu nesreće rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Sisku. Kako je priopćeno iz PU sisačko-moslavačke, policija će o ovoj prometnoj nesreći Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijedili izvješće. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • centarfor 10.06.2018.

    Nevjerojatan prijelaz iz suprotnog smjera. Ovako nešto još nisam vidio iako sam na cesti tridesetak godina. Koji je pametnjaković ovo skretanje napravio pod pravim kutem. To je samo značilo da je na tom komadu autoceste brzina trebala biti smanjena na 10 km /sat a nije sigurno jer to nije dozvoljeno na autocesti.

  • Laki1983 10.06.2018.

    Kreno dam podledat na sat i tad se cuo udarac i probudio sam se na volanu tad su se ljudi skupili i pomogli me iz adit. Jos jednom hvala vam

  • Laki1983 10.06.2018.

    Pogledo sam ma sat i iso sam 110 nastavuo sam usporavat zbog radova i auta ispred mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare