To je to što me zanima!

Pucao je u svoju bivšu jer ga je ona potkradala nakon rastave?

Muškarac je pucao u bivšu suprugu u utorak u 13.45 sati u Lovrečanu kraj Zlatar Bistrice te je izašao van iz kuće i ubio se. Ženu su prevezli u Opću bolnicu Zabok
Vidi originalni članak

Nedeljko Poljak (45) teško je u utorak nešto prije 14 sati ranio bivšu suprugu Miricu (39) u svojoj kući u Lovrečanu pokraj Zlatar Bistrice. Pucao je u nju te izašao na verandu i ubio se.

- Prije više od godinu dana, dok sin nije bio doma, kod Mirice su došli neki ljudi. Pomogli su joj iznijeti sve stvari iz kuće, odnijela je čak i posteljinu. S računa mu je digla 17.000 kuna i otišla. Od tad moj sin više nije bio zdrav - jadala nam se njegova majka.

Ispričala nam je sve detalje, no nije nam željela reći svoje ime.

- Rastali su se i na sudu lani pred Božić. Čim je Mirica otišla, Nedeljko je obolio, liječio se u bolnici u Vrapču. Prije mjesec dana prerezao si je žile, ali su ga spasili. Govorio je da će dovršiti ono što je započeo, da će se ubiti - priča mama.

Nedeljko je u utorak bio kod mame koja živi preko puta. Vratio se u nezaključanu kuću i vidio Miricu. Uzeo je pištolj i teško je ranio. Mama kaže da mu je Mirica sa stola uzela novac i zato je pucao u nju.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • dadić 14.03.2012.

    Prošao sam autom u blizini kuće u kojoj se to dogodilo..... Sve me jeza prošla - trake, policijski auti.... Izgledalo je prestrašno....

  • mm2111 13.03.2012.

    PO ZAGORJU SE OPASNO PUCA, BRAT UBIO BRATA, DANAS OPET PUCNJAVA_______

  • chimpa29 13.03.2012.

    Pa si onda vi nalazite zločeste frajere da budete cool u društvu. Ja ipak biram dobre dečke. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare