To je to što me zanima!

Tragedija: Radnika je zatrpala zemlja dok je postavljao cijevi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čovjek je poginuo na gradilištu u Zlatar Bistrici pokraj željezničke postaje. Zatrpala ga je zemlja dok je bio na dubini od oko dva metra. Više od tri sata su ga izvlačili
Vidi originalni članak

Unatoč tome što su kolege odmah skočile u pomoć, nisu mogli spasiti M.P. (50)  iz Orehovice koji je s njima radio na postavljanju cijevi u kanalu za odvodnju oborinskih voda.

M.P. je poginuo na gradilištu u Zlatar Bistrici pokraj željezničke postaje. Zatrpala ga je zemlja dok je bio na dubini od oko dva metra.  Radio je za tvrtku Polimont.

Više od tri sata vatrogasci i policija izvlačili su poginulog radnika iz zemlje.

Zasad policija još nije utvrdila uzrok nesreće, odnosno koji je razlog da se zemlja urušila na radnika koji je uz rijeku Krapinu postavljao odvodne cijevi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 57

  • luna5 13.02.2016.

    svima su nam suđena dva metra , netko prije netko kasnije

  • sivi glavas 06.02.2016.

    Nažalost zaštita na radu, sigurnost i zdravlje radnika kod nas u RH je još uvijek zadnja rupa na svirali...Poslodavcu provedba i organiziranje znr-a predstavlja trošak, ispite u pravilu riješi poslodavac da zadovolji formu u slučaju inspekcijskih nadzora. Za edukaciju radnik nema vremena jer je to poslodavcu gubitak vremena i onda se čudimo da se dešavaju ovakve tragedije... Sve je loše postavljeno, od zakona, pravilnika, inspekcijskih tijela i na kraju strada onaj koji nosi kruh poslodavcu.. moj Zagorec počivaj u miru....

  • 05.02.2016.

    Sigurnost na radu je pojam koji teško prolazi preko usta tzv.poslodavaca iliti "poduzetnika" u RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare