To je to što me zanima!

Tragedija: Talijanka (22) ispala iz pojasa padobrana i poginula

Djevojku su odmah izvukli na obalu i odnijeli do Doma zdravlja no ustanovljena je smrt. U padobranu, koji je vukao gliser, bila je s prijateljicom. Policija i Lučka kapetanija obavljaju očevid kako bi utvrdili okolnosti tragedije
Vidi originalni članak

U akvatoriju Bola na Braču u četvrtak oko 14.30 sati poginula je 22-godišnjaTalijanka nakon što je pala u more dok ju je na padobranu vukao gliser. Odmah su je izvukli na obalu i odnijeli do obližnjeg Doma zdravlja no odmah je ustanovljena smrt. Policija i Lučka kapetanija obavljaju očevid kako bi utvrdili okolnosti tragedije. 

Neslužbeno  doznajemo kako je djevojka padobranom letjela sa svojom prijateljicom te je u jednom trenutku ispala iz sjedišta. 

Njezino tijelo bit će prevezeno na Patologiju kako bi se utvrdio ozrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ParlevuFranse 02.08.2013.

    Treba zabraniti ove glisere i padobrane, preriskantno je to.

  • poštarica 02.08.2013.

    ja sam sa mamom u Tunisu letjela na tom.. priznajem, skoro sam poginula (od straha).. sad mi je jos gore, jer sam mislila ako i padnem da mi nece biti nista :( RIP za djevojku.. uzas

  • partibrejkerica 02.08.2013.

    Opet Bol na Braču! Tamo bi mogli malo inspektori prošetat i naprvit reda (odn. pogledat kako to tamo izgleda). Prije 15 dana je pao momak sa stijene na plažu (sam 8-10 m visine) jer naravno uz onu famoznu šetnjicu do Zlatnog rata nema ograde (samo na nekim mjestima ali i ta je niska). A prilikom spuštanja na samu plažu, bi moglo svaki dan neko dijete pasti u provalijicu.Baš tih dan kad je momak pao sam i ja razmišljala da odem na padobran, ali me užasno smetalo što u tom famoznom akvtoriju nema nikakvog reda. Kupači jesu zaštićeni, ali izvan te zaštite - zaštite nikakve nema. Gliseri lete, furaju ekipu na bananama i sličnim luftićima, dižu se padobrani s gliserima, "kajteri" kajtaju, surferi surfaju, pedalini pedaliraju, oni pedalini na motor plove, glieri luduju, brodice non stop idu i voze turiste na Zlatni rat, dolaze jahtice i usidravaju se... Čak me čudi da tih nesreća nema i više. Već gledajuć sav taj silni promet, se čovjek pita kaklo nikad neki gliser ne pregazi surfera ili kajtera koji padne baš kad proleti gliser. li Malo je toga previše na Zlatnom ratu. Možda i griješim, ali izgledalo mi je malo sve to opasno. Koliko novaca se tamo vrti, a ne mogu ni ogradu ni normalne stepenice postavit. Proviruju iz zemlje korijeni drveća, svako malo netko zapne o korijenje i već je u opasnosti da sleti... Meni je Zlatni rat prekrasan, ali obzirom da je to kao naša naj prirodna plaža (nema turističjke reklame o RH bez te plaže - barem se meni tako čini) i kao trebali bi ju svi ić vidit - onda neka zaštite turiste. E a vlakić što vozi od Bola do Zlatnog rata - taj će isto uskoro sletit (ili će netko sletit s njega u toku vožnje). To tako trucka i brzo vozi, da te strah za vlastiti život. Strašno! Što radi policija? Neka provjere kojom brzinom to "čudo" prevaža turiste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare