To je to što me zanima!

Tragedija u blizini Sl. Broda: U naletu auta poginula curica (6)

U naletu automobila u četvrtak oko 12.40 sati u mjestu Brodski Varoš nedaleko Slavonskog Broda poginula je djevojčica (6). Bila je s bakom, hodale su prema kući
Vidi originalni članak

U naletu automobila u četvrtak oko 12.40 sati u mjestu Brodski Varoš nedaleko Slavonskog Broda poginulo je dijete. Neslužbeno doznajemo da je riječ o djevojčici (6). Na mjesto očevida je izašao odvjetnik Općinskog državnog odvjetništva.

Prema prvim informacijama dijete, njezina mlađa sestra te bratić su bili s bakom te su išli od kuće u kojoj baka stanuje do kuće u kojoj je curica živjela s roditeljima. Udaljenost je nekih 70 ili 80 metara i trebali su samo prijeći cestu. Otac djevojčice je bio na poslu, a majka se spremala za posao tako da je curicu čuvala baka.  

Na djevojčicu je, pred bakom, naletio crveni Yugo koji je vozio muškarac (81). Automobil se zaustavio nekih 70 metara dalje od mjesta nesreće.   

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 278

  • plavi-9 04.07.2014.

    Ako je za volanom bio 81 godišnjak pa kakvo čuđenje. Treba kazniti onoga tko mu je produžio vozačku dozvolu. Sućut obitelji a vi gospodo iz policije i lječnički nadzor zapitajte se tko je ovdje veliki krivac. Anđele počivaj u miru.

  • kralj123 04.07.2014.

    tragedija.pocivaj u miru andele mali :((

  • Ante-DarijaMargić 04.07.2014.

    spokoj njenoj dusici koja je sad u narucju BOZIH andjela no nije mi jasan ovaj"mladic"kojem je trebalo 70metara da stane,"sjajni refleksi ili mala brzina"nema sto,bravo sofercino

Komentiraj...
Vidi sve komentare