To je to što me zanima!

Tragedija u Dicmu: Muškarac je palio travu, a zatim preminuo

Neslužbeno doznajemo kako je do nesreće došlo u Krušvaru, zaseok Batarelo. Stariji mještanin je spaljivao travu, no tek se treba utvrditi je li preminuo u požaru koji se oteo kontroli ili mu je ranije pozlilo od vrućine
Vidi originalni članak

U srijedu popodne nedaleko obiteljske kuće u Dicmu, dok je palio korov, preminuo je stariji muškarac. Izlazak na teren te provođenje očevida potvrdila nam je Sanja Nazlić iz splitske policije.

- Dobili smo dojavu oko 14,10 sati kako je u požaru na otvorenom prostoru ozlijeđena jedna osoba. Odmah smo izašli na teren, na žalost muškarac je nedugo potom preminuo - kazala nam je Nazlić, dodajući kako ne može potvrditi točan uzrok smrti dok ne završi očevid, odnosno obavi se obdukcija.

Neslužbeno doznajemo kako je do nesreće došlo u Krušvaru, zaseok Batarelo. Stariji mještanin je spaljivao travu, no tek se treba utvrditi je li preminuo u požaru koji se oteo kontroli ili mu je ranije pozlilo od vrućine. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.07.2019.

    Niz se nastavlja. Uzas.

  • 24.07.2019.

    Bilo bi bolje da ju je pušio!

  • Mali Berica 24.07.2019.

    Zašto je palio travu usred ljeta kada prijeti velika opasnost od požara, osim što je to zabranjeno koja je uopće svrha paljenja trave ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare