To je to što me zanima!

Tragedija u Italiji: Albanka (37) svoje tri kćeri izbola nožem

Eldira Dobrushi pronađena je sva u krvi te prevezena u bolnicu gdje je i priznala da je vlastite kćeri izbola nožem. Što ju je nagnalo da počini zločin nije mogla objasniti
Vidi originalni članak

Žena (37) priznala je da je ubila svoje tri kćeri u dobi od 13, 10 i 4 godine s kojima je živjela u mjestu Lecco u talijanskoj pokrajini Lombardiji. 

Eldira Dobrushi, albanskog podrijetla, pronađena je sva u krvi te je prevezena u bolnicu gdje je i priznala da je vlastite kćeri izbola nožem. Što ju je nagnalo da počini zločin nije mogla objasniti. Imala je rane na rukama i trbuhu. 

Stravičan zločin počinila je u nedjelju rano ujutro u stanu na drugom katu zgrade u predgrađu Leccoa.  

Suprug žene je u vrijeme počinjenja zločina bio u Albaniji gdje je otputovao u petak kako bi posjetio obitelj i rodbinu. Kako piše Corriere della Sera, muškarac je odlučio okončati brak te je otišao obitelji objasniti razloge razvoda. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • tea90_1 07.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • DonnaRi 14.03.2014.

    Muz se rastaje jer mu zena u 3 pokusaja nije rodila sina . Ocajna radi Toga ubija kcerke jer misli primitivka da su krive. i to je to . Albanska posla .....

  • Nada Jukić Josipović 14.03.2014.

    Sotona na djelu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare