To je to što me zanima!

Tragedija u Medulinu: Pronašli tijelo muškarca u autu. Riječ je o iskusnom rovinjskom surferu?

FOTO: ILUSTRACIJA Mrtvozornik je na mjestu događaja konstatirao smrt, a nadležno državno odvjetništvo naložilo je obavljanje obdukcije nad tijelom kako bi se utvrdio uzrok smrti
Vidi originalni članak

Istarska policija pronašla je u petak oko 19 sati tijelo 37-godišnjeg muškarca u automobilu pulskih registarskih oznaka parkiranom uz obalu. Muškarac kojeg su u petak pronašli mrtvog u Medulinu kraj plaže je iskusni rovinjski surfer, neslužbeno doznaje istra24.hr.

Mrtvozornik je na mjestu događaja konstatirao smrt, a nadležno državno odvjetništvo naložilo je obavljanje obdukcije nad tijelom kako bi se utvrdio uzrok smrti, izvijestili su iz PU istarske.

UŽAS Splitska policija objavila nove detalje ubojstva mladića (22): Jedan od braće vratio se po nož

U petak je na medulinskom području i na Kamenjaku puhalo jako jugo koje stvara prilično velike valove idealne za razne surferske discipline. Muškarac je surfao nekoliko sati, a onda je, najvjerojatnije zbog problema sa srcem, došavši do svog auta preminuo.

Obdukcija bi trebala početi sutra, a istra24.hr doznaje da na tijelu nisu pronašli tragove koji upućuju na nasilnu smrt.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prekobicnjak 25.02.2024.

    Reklama za Surfanje ili Medulin ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare